// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Anu Lamp (59) 29.03.1958, näitleja
  • Jaan Tätte (53) 24.03.1964, näitleja, laulja ja näitekirjanik
  • Markus Luik (36) 24.03.1981, näitleja
  • Raivo Suviste (63) 26.03.1954, teleprodutsent
  • Erik Morna (48) 26.03.1969, muusikaajakirjanik ja DJ
  • Boris Lehtlaan (71) 27.03.1946, laulja
  • Kalju Orro (65) 27.03.1952, näitleja
  • Sirje Eesmaa (65) 27.03.1952, uudisteankur
  • Katrin Viirpalu (49) 27.03.1968, teleärataja
  • Jaagup Kreem (44) 28.03.1973, muusik
  • Rasmus Kaljujärv (36) 28.03.1981, näitleja

JÄÄR 21. MÄRTS - 20. APRILL
Ära väsita ega karista end nii palju. Võta olukordi, millesse satud, veidi kergemalt. Kui pidevalt kõiges ainult halba näed, siis hakkad uskuma, et maailm on üks lõputu hädaorg. Too pajuoksad vaasi, ava aken ja lase kevad tuppa!

SÕNN 21. APRILL - 20. MAI
Pole olemas nii suurt šokolaaditahvlit, mida Sõnn ei soovi nahka pista. Mõtle hästi järele, kas nii suurt ampsu on ikka vaja. Kõigud kahe äärmuse vahel – sa muudkui sööd, kuid piilud samal ajal kapinurgas tolmu koguvaid jooksujalanõusid. Tugevamat selgroogu!

KAKSIKUD 21. MAI - 20. JUUNI
Hoia oma tegemised tasakaalus. Ületöötamine paneb sind asjadega venitama ja lõpuks ei tule sa üheski vallas korralikult toime. Tassike kuuma kakaod ja väike päevauni aitavad ree peal püsida. Ja hoia süda avatud, sest keegi tahab sinna sisse pugeda.

VÄHK 21. JUUNI - 22. JUULI
Kerge kevadflirt äratab Vähi talveunest üles. Su silmad säravad ja nina püüab kinni vaid lillede ja armastuse aroomid. Luba endale seda tunnet, mida oled nii kaua igatsenud. End maha surudes või ontlikult vaos hoides võid nii mõnestki hingetoitvast olukorrast ilma jääda.

LÕVI 23. JUULI - 23. AUGUST
Oled jonni täis nagu väike laps – trambid jalgu, loobid tukka ja nõuad, et kõik toimiks sinu pilli järgi. Aga sel moel talitades saad sa hoopis vastu näppe. Pane oma unistused kirja ja säti prioriteedid paika. Maailm ei pea olema sulle kandikul ette serveeritud.

NEITSI 24. AUGUST - 22. SEPTEMBER
Oma ruum ja enda toredad mõtted – igatsed neid, eks? Oled juba mõnda aega kulgenud tähelepanu keskmes ja toimetanud teiste hüvanguks. Usu või mitte, kuid hetkel aitab sind kõige paremini lõõgastuda remont.

KAALUD 23. SEPTEMBER - 23. OKTOOBER
Ootad pidu, kus saad särada. Sobiv riietus on sul selleks puhuks juba kapis ootamas. Kus on kutsed? Kus on inimesed, kellele helistada? Novot! Ajal, mil sind kutsuti, tegelesid sa miljoni muu asjaga. Muhe šampanjapidu siiski toimub ja oi, millise vallatu grande finale’ga!

SKORPION 24. OKTOOBER - 21. NOVEMBER
Pea käib ringi, põlved on nõrgad, kõhus keerab. Ei, see pole kõhugripp või kevadine tatitõbi – see on armastus, mis sel aastal eriti vara ja jõuliselt su ellu saabus. Hõlju pilvedes, sest oled seda tunnet kaua oodanud ja igati väärt! Kui kõige kõrvalt mahti, korralda lähedastele või perele mõnus teeõhtu.

AMBUR 22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER
Võid ju oma kodu koristada ja aknaid pesta, kuid sinus olevat musta süütunnet see ei eemalda. Mõtle, kellele sa oma sõnade või tegudega liiga oled teinud, ja proovi see asi korda ajada. Sõidad nii mõnigi kord inimhingedest kui tankiga üle ja pööritad hiljem silmi: mina tegin või? Tegid jah!

KALJUKITS 22. DETSEMBER - 19. JAANUAR
Tunned, et vajad vaheldust, sa soovid värskendust nii töös kui eraelus. Rõõmsamad värvid ja emotsioonid hiilivad sulle ligi ja sa oled tõelises sõiduvees. Kohendad kodu, tood lilled vaasi ja pakud oma tegudega head tuju kõigile. Töökohal suhet susistama hakata pole siiski mõtet.

VEEVALAJA 20. JAANUAR - 19. VEEBRUAR
Tule nüüd ometigi virtuaalmaailmast päris maailma! Ämblik hakkab su jalgade ümber varsti võrku punuma ja elu jookseb sinust mööda kui Charlie Chaplini tummfilm. Mine ja tuuluta end kohvikus ja loomaaias, tõmba rõivakapi uks lahti ja lase koid lendu. Elu tahab elamist, mitte ainult arvutis klõbistamist.

KALAD 20. VEEBRUAR - 20. MÄRTS
Kuulujutud halvavad su teotahte. Las nad räägivad – karavan läheb edasi! Mõtle hoopis sedapidi, et seni kuni sinust räägitakse, sa elad. Kadedaid leidub alati. Sul läheb hästi, mistõttu on kadestamiseks põhjust. Jätka samas vaimus!

Jaga
Kommentaarid