// VÄRSKES KROONIKAS // 

Presidendi lemmikräppar soovib kanepipoodi pidada

„Tegime pilte ja president ütles naljaga pooleks, et teeme siis selle kükipildi ka juba ära. Tegimegi!“ räägib räppar Tommy Cash legendaarsest fotost, millel ta koos Toomas Hendrik Ilvese, tema tütre Kadri Keiu ja ärimees Ben Horowitziga getoräpparitele omast kükki teeb.

Hiljuti Kadrioru lossis esinenud Tommy Cashile tundub siiani uskumatuna, et riskikapitaliettevõtte Andreessen Horowitz asutaja ja partneri Ben Horowitzi auks korraldatud peenele õhtusöögile just tema esinema kutsuti. Samamoodi vajavad harjumist elutempo, mis teda juba pea igakuiselt välismaale esinema viib, ja fännidehordid, kelle eest tuleb turvalisuse huvides isegi nokatsi ja kapuutsi alla varjuda.

Kogu selle kiire keskel tahab Tommy elus hoida oma suhet Anna-Liisa Himmaga, legendaarse laulja Nancy tütrega, kes on ühtlasi räppari mänedžer. Kui Eestis legaliseeritakse kanep, tahab Tommy seda müüma hakata.

Loe Tommy Cashi avameelset intervjuud selle nädala Kroonika digiversioonist digi.kroonika.ee!

// VÄRSKES KROONIKAS VEEL // 

  • Eesti tipp-moeloojad tulises tülis! Ülle Suurhans-Pohjanheimo süüdistab Liina Steini ideevarguses
  • Padjaklubi näitlejatar on lapseootel
  • Peaminister Taavi Rõivas luiskab!
  • Kroonika seksikate retrogalerii!
  • Mihkel Raud annab välja uue raamatu
  • Kirjastaja Hans H. Luik saab vanaisaks

Lisaks palju muud intrigeerivat ja põnevat!

Loe värsket numbrit edasi juba digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakirja leiad aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika