Pühadeaja lõpus tunnistab „Väikeste hiiglaste“ saate võitja, kevadel 4aastase Oliver Kõvaski ema Reet, et poeg soovis 2016. aasta jõulude ajal oma perele erakordset aastat ja selline see tuligi. „Saime tagasi rohkem, kui unistada oskasime,“ ütleb Reet.

Väikese Oliveri showsaatesse valituks osutumine, tema suurepärane käekäik ja võit tõid kaasa imelise aasta. „Oliver ükspäev just ütles, et lihtsalt nii super tunne on teada, et ta on kohtunud nii paljude tuntud inimestega ja nendega ka koos laval esinenud,“ vahendab Oliveri ema poja sõnu.

Oliver on esinenud tuntud näitlejate Evelin Võigemasti, Raivo E. Tamme, Jan Uuspõllu ja lauljate Ott Leplandi, Maria Listra jt, samuti koos maestro Neeme Järviga ning kohtunud korduvalt president Kersti Kaljulaidiga. 
„Oliverile omistatud tunnustused on heldima pannud ja lisaks perele mõistab Oliver ka ise, et on millegi südameid puudutavaga hakkama saanud,“ lisab ema.

Aastalõpu saadetes teevad „Väikesed hiiglased“ veelkord ühe etteaste. Oliver intervjueerib koos Ingmari ja Gretega Kanal 2 saates lauljaid Koit Toomet ja Ott Leplandi. Show on eetris 31. detsembri õhtul. 

Jaga
Kommentaarid