ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Kristjan Jõekalda (45) 14. september 1971, saatejuht
  • Arvo Pärt (81) 11. september 1935, helilooja
  • Lembitu Kuuse (66) 11. september 1950, spordikommentaator
  • Peeter Volkonski (62) 12. september 1954, näitleja
  • Liina Orlova (75) 13. september 1941, näitleja
  • Tõnu Õnnepalu (54) 13. september 1962, kirjanik
  • Varro Vooglaid (36) 13. september 1980, jurist
  • Robert Linna (33) 13. september 1983, laulja
  • Carmen Kass (38) 14.september 1978, supermodell
  • Sergo Vares (34) 14. september 1982, näitleja
  • Loore Martma (31) 15. september 1985, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Midagi uut on algamas. Ühelt poolt ei jõua sa uusi tuuli ära oodata, kuid teisalt kardad, kuhu need sind pilduda võivad. Oled harjunud kindla rütmi, inimeste ja ruumiga, milles viibid. Tea, et kõik muutused ei ole sugugi alati halvad. Lisaks tuleb ilmsiks midagi sellist, mida on pikalt varjatud. See värskendab õhku ja toob päris mitme inimese ellu selgust. Ära kaota kõige selle juures oma huumorisoont!

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Soovid, et aeg liiguks rahulikumalt? Tunned, kuidas kõik sinust justkui mööda tormavad? Sa suudad siiski kuidagimoodi elul sabas püsida ja tuled toime nii kooli- kui tööülesannetega. Oled kui psühholoog, kes tõmbab inimesi oma juttude, murede ja rõõmudega enda juurde. Ole nende jaoks olemas, sest iial ei tea, millal sul endal võib vaja minna õlga, millele toetuda.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Võib-olla ongi hea veidi lahus olla ja eri teid käia? See ei pruugi tähendada ju veel lõppu, vaid hoopis võimalust jõuda selgusele, mida te mõlemad tegelikult tahate. Ja te tahate teineteist!  Oskad enda elu kõrvalt vaadata kui filmi ja mõistad, et tegelikult oled sattunud päris mõnusasse komöödiasse. Inimesed, kes su ellu kuuluma ei pea, lahkuvad. Ära takista neid.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa ju tead, et sinus on see jõud, et pea kohal hõljuvad tumedad pilved minema puhuda. Miks sa siis ei tee seda? Ilmselt naudid omamoodi seda, et sulle õlale patsutatakse ja su keerulise elu peale kaasa tuntakse. Tunned, et sul on lihtsam suhelda võhivõõraste inimeste kui lähedastega. Paotad südant siin ja seal, kuid mitte omastele. Mõtle, miks see nii on. Ehk on aeg seni rääkimata jutud ära rääkida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Satud põnevate intriigide keskmesse ja naudid tekkinud olukorda sajaprotsendiliselt. Sind märgatakse, sinust räägitakse! Lõvi on omas elemendis. Pane tööle enda diplomaadioskused ja lahenda olukorrad, mis pidanuks lahenduse saama juba ammu. Julged oma arvamust valjuhäälselt välja öelda ja sind kuulatakse. Ära söömisega liiale mine, sest suvel saavutatud trimmis vorm on kiire kaduma.

Neitsi 24. august – 22. september
Miks sa nii tujukas oled? Kas keegi on sind kuidagi solvanud? Konkreetset põhjust, miks meeleolu on kõikuv, sul pole, kuid tunned, kuidas see argitoimetusi halvab. Vaata peeglisse ja saa uuesti sõbraks sellega, kes sulle sealt vastu vaatab. Hinga sügavalt sisse ja välja ja mõtle oma teod ja sõnad korralikult läbi, enne kui need käiku lased. Oska „ei“ öelda, sest kõikjale sa jõudma ei pea.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Ronid karjääriredelil uljalt ülespoole ja võid seda tehes valusalt muljuda nii mõndagi teele jäävat inimest. Ära unusta, et liigset rõõmu ja väikseid muresid alkoholiga turgutada ei maksa. Su armuasjades on segased ajad – ole valmis pisarateks. Need võivad olla nii rõõmu- kui kurbusepisarad, kuid peatäis nuttu toob selgust moel või teisel.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Nüüd pole küll õige aeg käed üles tõsta ja alla anda. Oled nii kaugele jõudnud, nii palju teinud ja püüdnud. Natuke veel! Remont edeneb, rahaline olukord paraneb, suvine nohu läheb mööda ja töises plaanis sujub ju ka. Mis sa, hing, veel saada tahad! Üks on kindel: paremad ajad ootavad ees septembrikuu lõpu poole ja usu – ja sul on, mida oodata.

Ambur 22. november – 21. detsember
Imestad isegi, et tunned saabuva sügise üle heameelt. Kui teistel horoskoobimärkidel on lisaks armuelule ka muu elu, siis Amburi seiklused jätkuvad peaasjalikult suhtevallas. Võid kohata uut ja väga köitvat inimest, kes sind jalust rabab. Sind šokeerib see, et vana ja töötav suhe ju toimib ning üllatud, miks see uus persoon sind niivõrd võlub. Pea ees kusagile tormata pole siiski mõtet, aga uuri maad...

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sul on peas palju häid mõtteid, kuid sa ei julge neid välja öelda. Oskaksid hädasolevale sõbrale soovitusi anda, kuid hoiad oma suu kinni. Miks? Sest kardad rumalaks jääda. Tegelikult on sinu sõnad just need, mis praegu midagi muuta võivad. Ära klammerdu millegi külge, mis sind ei rõõmusta. Parem õudne lõpp kui lõputa õudus.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Minevik jälitab sind ja ei lase olevikku nautida. Su endine kallim tuleb su ellu ootamatult tagasi ja sa ei tea, kuidas tekkinud olukorras käituda. Meelt painavad ka töömured ja tundub, et kõik kasvab üle pea. Kasvabki, kuid ees on ootamas õnneks parem ja stabiilsem aeg. Kannata ära.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kohtingud, kino, teater, tantsuklubid – Kalade september on just selline. Vaim on virge, kuid füüsiline pool pisut kipakas. Nüüd on aeg vitamiine manustada, õunu krõmpsutada ja marju süüa. Sa pole läheneva jaheda sügise jaoks kuidagi valmis ja kui sa gripilainesse sattuda ei taha ei taha, siis võta end käsile. Marss trenni!

Uus Kroonika on ilumunud - loe värsket numbrit digiajakirjast digi.kroonika.ee!

LISAKS, kas oled perepaketist juba kuulnud? Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika