• Ene Järvis 70 26.10.1947, näitleja
  • Liis Lemsalu (25) 20.10.1992, laulja
  • Marek Sadam (39) 20.10.1978, laulja
  • Maia Vahtramäe (26) 20.10.1991, laulja
  • Mati Põldre (81) 23.10.1936, režissöör
  • Priit “Cool D” Kolsar (41) 23.10.1976, räppar
  • Jüri Arrak (81) 24.10.1936, kunstnik
  • Mart Seim (27) 24.10.1990, tõstja
  • Epp Eespäev (56) 25.10.1961, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Keegi kiidab sind, tõstab kiitusega lausa taevasse. Sa oledki head sõna väärt! Miks sa endasse nii vähe usud? Aja nina püsti, sest praegu lohiseb see sul mööda maad. Sa võid hakkama saada ükskõik millega. Tänaste otsustega muudad enda ja teiste tulevikku. Tegudele!

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sõnni jaoks tuleb nädal üpris rahulik. See annab võimaluse lõõgastuda, noppida sügislehti ja ajada lihtsaid jutte, mida argipäeva kiiruses muidu ei jõua. Nendest lihtsatest kohtumistest sünnivad toredad asjad! Oled avatum ja avatum on ka su süda ja see ütleb nii mõndagi... Ära karda muutusi – olgu need töö- või eraelulised. Seisev vesi ei tule kellelegi kasuks.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Oled rapsinud ja toimetanud ning arvad, et nüüd on aeg hinge tõmmata. Vale puha! Rapsi aga edasi, sest sellist hoogu, mis sinu sees sel nädalal on, lähiajal enam ei tule. Samas ole ettevaatlik, et sa liigses uljuses end mingite hämarate asjadega seo. Võid anda allkirja paberile, kust seda hiljem kustutada ei saa. Mõtle enne, kui midagi teed. Ja kaalu ka sõnu, mis välja ütled.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Solvud kergesti ja võtad kõik hinge. Muretsed nii enda asjade pärast, kui ka kogu maailmas toimuva üle. Et pea mõtlemisest päris lõhki ei läheks, võiksid enda emotsioone kellegagi jagada. Rääkimine aitab. Planeeri nädalalõpp vabaks ja veeda see kalli inimese seltsis spaas või mõnusas maamajas toimetades. Peaasi, et sa üksi pole, sest su aju genereerib kõike väga tugevalt üle.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Suuna oma energia sinna, kus seda hinnata osatakse. Praegu kipud endast kohutavalt palju andma, kuid keegi ei märka seda. Ometi tahavad kiita saada kõik inimhinged ja päris kindlasti karismaatiline Lõvi. Ära lange kuulujuttude õnge. Kui sinust räägitakse, järelikult sind märgatakse ning see on ju ometigi hea. Nädala teises pooles luba endale midagi head.

Neitsi 24. august – 22. september
Väikese languse järel ootab sind tõus. Su optimistlik meel on nakkav ja sa suudad enda energiaga tegutsema panna kõik, kellega kokku puutud. Ütled õigel ajal õigeid sõnu, silitad pead ja kõik toimetavadki täpselt nii, nagu sina tahad. Lõpule jõuavad koduremont ja töised projektid. Õigel ajal õigel kohas ripsmeid volksutav Neitsi-neiu võib sel nädalal kihlasõrmuse sõrme saada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Ootad paremaid aegu? Sel juhul tuleb tegutsema hakata, sest iseenesest ei muutu siin maailmas midagi, kui siis, ehk ainult ilm. Peaksid leidma midagi, mis sind sütitab ja liikuma paneb. Ehk on selleks teine inimene? Lähed kõiges välja täispangale ja poolikud asjad ajavad sind närvi.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Suur ja õnnis rahu langeb su peale. Tunned, et oled õigel ajal õiges kohas ja ajad õiget asja. Räägi sellest, mida tunned, inimesele, kes sulle meeldib. Samas proovi sündmusi mitte liialt taga kiirustada, sest võid enda julgete soovidega teise poole ära ehmatada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kõik, mida sa sellele nädalale planeerinud oled, muutub. Oled enda peas suured asjad valmis ehitanud, kuid elu läheb ikka omasoodu. Seepärast võiksid eesmärgiks seada pisut väiksemad tegemised ja lubadused – kui suudad need täita, küll ületad kõrgemadki latid. Oled sõpruskonna psühholoog ja pakud toetavat õlga mitmele semule. Proovi end siiski säästa, sest võid võõraste murede all ise masendusse langeda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Su enesekindlus on laes ja sellega seoses lähevad hästi ka kõik ettevõtmised, mis sel nädalal ees ootavad. Samas tuules võiksid ette võtta nii mõndagi, sest suudad nüüd rohkem ära teha, kui vahel terve aastaga. Su rahaline seis pole kiita, kuid kallis inimene aitab sind nadist olukorrast välja.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Liigne töötamine on sind väsitanud. Sa ei tunne rõõmu mitte millestki. Toimetad kui kodeeritud masin – midagi ei jää tegemata, kuid millegi tegemise üle sa ei rõõmusta. Ole avatum ja haara pakkumisest, mis sulle tehakse. See annab hoogu künda edukalt kõiki põlde, mitte ainult karjääri oma.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Suudad viia lõpule ettevõtmised, mida oled pikalt – suisa aastaid! - edasi lükanud. Edulainel hullates ära unusta enda lähedasi. Kui oled mõnegga neist tülis, siis see nädal on hea aeg suhete silumiseks. Su seisukohad võivad muutuda – ära hoia neist jäigalt kinni.

Jaga
Kommentaarid