// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Jüri Arrak 80 24.10.1936, kunstnik
  • Mati Põldre (80) 23.10.1936, režissöör
  • Priit “Cool D” Kolsar (40) 23.10.1976, räppar
  • Epp Eespäev (55) 25.10.1961, näitleja
  • Ene Järvis (69) 26.10.1947, näitleja
  • Tanel Padar (36) 27.10.1980, laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Õnn soosib julgeid. Sul on palju häid ideid, kuid sa ei esita neid kõva häälega. Ole enesekindlam ja sa näed, kuidas asjad sujuma hakkavad. Suhetemaastikul näitavad tähed suurepärast aega. Köidad inimest, kellele oled tahtnud väga ammu meeldida. See, kas tema täna enam sind ka köidab, on muidugi iseasi.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Elad nii hoogsalt, nagu oleks viimnepäev kätte jõudmas. “Rahu, ainult rahu,” ütles üks paks propelleriga mees, kel nimeks Karlsson, ja tal on õigus. Tema soovitust tasuks nüüd küll tõsiselt võtta. Liigselt rabeledes oled peagi kui tühjakspigistatud sidrun. Taoline sidrun heidetakse vasakule ja haaratakse uus.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Lõpuks ometi mõistab keegi sind poolelt sõnalt ja näeb su sisse. Ei, see pole arst ega röntgeniaparaat, vaid inimene, kes juba pikemat aega sinu kõrval olnud ja sinuga ühte jalga käinud. Kas sellest kõigest midagi püsivamat tekib, näitab aeg. Oska rõõmu tunda hetkest, milles täna viibid. Carpe diem!

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tehnoloogia areneb iga päevaga, uusi aparaate tuleb muudkui juurde ja Vähk kaob vidinate vahele ära. Rõõmusta oma meeli lihtsate asjadega nagu õhtusöök kallimaga, jalutuskäik sügiseses pargis. Ja jäta nutitelefon koju – talleta emotsioonid südamesse, mitte aparaati. Sobiv aeg töises vallas muudatusi teha.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Väldi olukordi, millega tead juba eos, et toime ei tule. Tekkivad  arusaamatused ja sõnavahetused ärritavad sind ja tekitavad vaid tülisid, mida hiljem siluma pead. Armuasjades kihutad kui ameerika mägedel – ühel päeval oled tipus ja kõik on suurepärane, teisel pimedas tunnelis, kus valguskiirt näha ei ole. Tasakaal kõiges – see on selle nädala soe soovitus.

Neitsi 24. august – 22. september
Oled kui teadjamees, kes kõiki ja kõike mõistab ning kelle juurde teised nõu ja abi saama tulevad. Sinu öeldud soe sõna, arvamus või lihtsalt kallistus aitab nii mõnegi semu taas rajale ja sa taipad, eet suudad tõepoolest maailma muuta. Läbi teiste aitamise aitad ka ennast. Hellita end päevaga spas või luba endale aeg raamatusse sukeldumiseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Proovid olla täiuslik ja käituda täiuslikult, kuid me kõik oleme inimesed ja eksime. Keegi ei üllatu, kui ka sina vigu teed ja libastud – sind püütakse kinni ning sulle ollakse toeks. Näidates vahel oma nõrku külgi näitad tegelikult oma tugevust, enda inimlikku poolt. Armastus paistab sel nädalal nii eredalt näkku, et võib sind pimestada. Lase elul end kanda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kiire elutempo on sind lähedastest kaugele viinud. Haara kaasa kook ja kohvipakk ning mine oma emale ja isale või vanaemale ja vanaisale külla. Nad ootavad ja igatsevad sind ja tegelikult ootad nendega kohtumist ka sina.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ohverdad end teiste heaolu nimel, kuid kui kaua sa nii jaksad? Seisad ja võitled selle eest, et teistel hea oleks ja oled iseennast unustanud. Liigsest rabelemisest annab märku tervis, mis jukerdama hakkab. Tõmba hinge ja kuula, mida keha sulle öelda tahab.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Nädal tuleb igas mõttes eriline. Pea on ideesid täis ja osad mõtted saavad nüüd ka teoks. Oled millestki kaua unistanud ja selle nimel tõsist vaeva näinud. Lõpuks ometi tasub kõik see ära ja võid kergemalt hingata. Mõttel on jõud. Kui sa endasse ja oma tegemistesse rohkem usuksid, saaksid selliseid rõõmuhetki rohkem nautida.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Seisad justkui stardijoone taga ja ootad, millal lask käib. Rumalus! Võta kätte ja tegutse, sest elu pole spordivõistlus, kus stopperiga aega mõõdetakse. Võid väljas käies kohata väga põnevat inimest, kelle seltskonda naudid ja jutte suu ammuli kuulad. Tea, et emotsioon on vastastikune. Ehkki võid ise enda jaoks tunduda igav ja kulunud, teised nii ei arva.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Hoia silmad lahti ja mine vooluga kaasa. Sa kipud jälle vastuvoolu ujuma, minevikku piiluma ja oleviku ees silmi sulgema. Millest selline käitumine? Mis olnud, see olnud.  Raiskad energiat seal, kus seda tegema ei peaks. Tea, et sind on ees ootamas väga mõnus nädal. Kui üks asi ka ebaõnnestub, siis teised ettevõtmised ju mitte. Rohkem positiivsust!