• Laura Põldvere 29 30.08.1988, laulja
  • Priit Pärn (71) 26.08.1946, animafilmirežissöör, karikaturist
  • Olle Mirme (44) 26.08.1973, Kanal 2 programmidirektor
  • Grete Paia (22) 27.08.1995, laulja
  • Tõnu Kaljuste (64) 28.08.1953, dirigent
  • Kleer Maibaum-Vihmar (44) 28.08.1972, näitleja
  • Tiit Ojasoo (40) 28.08.1977, lavastaja
  • Marvi Vallaste (34) 28.08.1983, laulja
  • Viire Valdma (57) 29.08.1960, näitleja
  • Jim Ashilevi (33) 29.08.1984, multitalent
  • Kallervo Karu (32) 30.08.1985, trummar
  • Silvia Ilves (25) 31.08.1992, tšellomängija

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa suudad järgneva seitsme päevaga rohkem korda saata, kui mõni aastaga. Kui liitud mõne organisatsiooni või rühmaga või alustad õpinguid, siis võid sealt leida hingesugulase ja toredaid sõpru kogu eluks. Romantilistes suhetes proovi olla tagasihoidlikum ja mitte nii kärsitu - kõik tuleb omal ajal või pisut hiljem.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kiired toimetused ei taha kuidagi lõppeda, kuid just nüüd on parim aeg viia lõpule midagi, mida kaua edasi lükanud oled. Lõpeta teiste pilli järgi tantsimine ja proovi talitada enda sisetunde järgi. Mõnede ülesannete teistele delegeerimine ei näita su nõrkust, vaid planeerimisoskust.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Fooris põlevad rohelised tuled - anna gaasi! Vaata ainult, et sa liiga uljaks ei lähe ja õigel ajal pidurdada oskad. See ei puuduta üksnes autosõitu, vaid ka muid tegemisi. Kipud juuksekarva pooleks ajama ja oled nõudlik enda ja teiste suhtes. Su sotsiaalne elu ja hea läbisaamine lähedastega selle kõige all õnneks siiski ei kannata.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled perekeskne - kood, küpsetad, heegeldad ja saad suve lõpuks võibolla isegi terrassi valmis. Sul on kuldsed käed, kuid su suu paraku sel nädalal nii kuldne pole. Kipud ütlema sõnu, mis võiksid ütlemata jätta. Öeldu silumine võtab sul hiljem rohkem aega, kui asi väärt. Kogu maailmaga ei saa ühel meelel olla. Võta kuuldu, mis sulle meeldida ei pruugi, teadmiseks ja lihtsalt aktsepteeri.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sihid on realistlikud ja selged ning see, kuidas sihtideni jõuda, samuti klaar. Oled innukas ja nakatad oma olekuga teisigi. Kui sul oleks kannatust rohkem, oleks veelgi parem. Ära oma kallimat nii intensiivselt tüüta – lase tal olla ja tegutseda. See, kui ta esimese kutsungi peale telefonile ei vasta, ei tähenda, et ta sind samal hetkel kuskil petaks.

Neitsi 24. august – 22. september
Dokumendid ja paberimajandus – need on selle nädala märksõnad. Proovi kõik asjad korda ajada ja võid järgmisel nädalal rahulikult hingata. Ühtlasi võiksid vaadata, mis ajani su dokumendid kehtivad, sest kui ootamatu reisipakkumine tuleb, võiksid need ju kehtida.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Su ellu on tulnud uus inimene, kes sind igati innustab. Ta on pannud su pikalt seisnud energia voolama ja avanud uksed, mille olemasolust sul aimu polnud. Kuula ja järgi teda, sest tema soovid on head. Nädal võib su elust midagi olulist viia, kuid õnneks on midagi väga head asemele tulemas.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Võta vastutus ja tunnista, et oled valesti käitunud. Pelgad seda teha, kuid kõik hakkab minema paremini, kui sa nii talitad. Proovi leida tasakaal kohustuste ja vaba aja vahel. Leia aega, et lihtsalt olla ja kallimale silma vaadata, sest kui sa seda ei tee, vaatab ta varsti kellelegi teisele silma…

Ambur 22. november – 21. detsember
Inimene on iseenda kõige suurem vaenlane. Nii ka sina – kipud endaga võistlema ja endale aina suuremaid nõudmisi esitama. Halasta ometi, halasta! Sa pole Imemees ega Supernaine, kes ei eksi. Proovi puhata, kuniks on veel head ilma. Kui oled tagasi töö- või koolirutiinis, leia vabu hetki õhtuti või nädalalõppudel. Pisut vara on energiast lihtsalt tühjaks voolata.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Selle nädala märksõna on töö. Pead panustama rohkem koostöösse, töösse endasse ja mõtlema, kus sa omadega kolme aasta pärast olla tahad. Jätkata turvaliselt liikuval rajal või võtta vastu väljakutse, mida sulle pakutakse? Pane paberile kirja plussid ja miinused ning proovi otsustada. Ära lase tunnetel end juhtida, vaid säilita selge pea. Viimane kehtib ka armastuses.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Oled intensiivne ja veidi pealetükkiv. Kipud enda arvamust teistele peale suruma ja teed suu lahti kõikjal, kus seda teha saab. Tea, et teinekord võib vaikides targemaks saada. Liigne jutustamine ei näita su intelligentsi. Kipud vaidlema ja intriigitsema. Hinga sisse ja välja ning loe kümneni enne, kui ütled midagi sellist, mida hetk hiljem kahetseda võid.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Pildile tekivad uued ja huvitavad inimesed, uued suhted ja unistused. Oled seda kaua oodanud ja nüüd on see hetk käes. Proovi siiski arvete ja rahaasjadega hoolikam olla ning jälgi, et keegi kavalate plaanidega tegelane su kukrusse ei poe. Suhted, mis on seni olnud tugevad, saavad veelgi tugevamaks. Mõistad, et kõik, mida tegelikult vajad, on su nina ees.

Jaga
Kommentaarid