Gigi Hadid on hetkel üks tuntumaid ja tahetumaid supermodelle maailmas, ent aktiivsest sotsiaalmeedia kasutamisest ja kümnetest intervjuudest hoolimata teame me tema kohta üpriski vähe. Siin on 8 kõige üllatavamat ja põnevamat fakti kuulsa pesumodelli kohta.

1. Tema dieedi lahutamatuks osaks on muna. Gigi sõnul sööb ta muna mitmel erineval kujul ja see on osa tema tervislikust toitumisest. Tema lemmikuteks ongi praemuna, tomat ja peekon ning süsivesikute pärast ta ei muretse.

2. Tal on üks veider haigus. Ja ilmselt seetõttu ta ei muretse ka süsivesikute pärast! Ent tegelikult, ilma irooniata, on ta kimpus kilpnäärme ületalitusega ja ta pidi hoolikalt jälgima, et ta enne Victorias Secreti pesusõud enam kaalust alla ei võtaks.

3. Ent ta pole kunagi haigusepäevi võtnud. Ehkki ta seisab silmitsi keerulise haigusega, pole ta kunagi haigusepäevi võtnud või töölt külmetuse pärast eemal olnud. Gigi sõnul on tal enda vastu lihtsalt nii suured ootused, et tal pole olnud võimalik haige olla.

4. Veidrad harjutused pesusõu eel... Kuna Gigi on tänavusel aastal tänu kilpnäärme ületalitusele palju kaalust alla võtnud, pidi ta pesusõu eel tegema hulganisti kükke... Et tagumik ikka prink paistaks.

5. Trenni teeb meestega. Tegelikult ei naudi ta neid kükke absoluutselt ja heameelega käib hoopis poksimas. Ja enamasti on ta ringis ainuke naine ning paneb rusikad vastamisi hoopis meestega - seetõttu ei saanud ta igaks juhuks Victorias Secreti suurürituse eel poksima minna... Nii igaks juhuks... Sinikad...

6. Hoiab sidet lapsepõlvega. Ehk stressirikkal perioodil helistab alati enda võrkpallitreenerile ja küsib nõu. Tema jaoks on alati olnud oluline see, et kunagised õpetajad/õppejõud tunneksid tema üle uhkust. 

7. Vajadusel karjub hüsteeriliselt patja. "Tõesõna, karjumisest on palju abi," rääkis Hadid viisist, kuidas tema end välja elab. "Tunnen end kohe kergendatult".

8. Supermodell võtab sotsiaalmeediast pausi. Ja lausa kustutab enda telefonist ära kõik sotsiaalmeediarakendused. Kontod jätab küll alles, ent kuuks ajaks lülitab end kõigest välja. 

Allikas: elle.com

Jaga
Kommentaarid