Kolm Viimsi noort alustasid õpilasfirmaga, mis leidis Hooandja kampaanias pea saja toetaja poolehoiu. Kokku koguti 2 nädala jooksul üle 6000€ ja mitmed kokkulepped edasimüüjatega on ettevalmistamisel.

Õpilasfirma asutasid noored 2016. aasta sügisel ning alates sellest on nad hoogsalt tegelenud brändi loomisega, tootedisaini arendamisega ja ideaalse toote loomisega. Magnetic Toweli taga on kolm noort ettevõtjat: Bo Aaron Kooser (tegevjuht ja disainer), Karl Kibuspu (turundus- ja kommunikatsioonijuht) ja Paul Siht (müügi- ja tootmisjuht).

Noored on Viimsi Keskkooli ja Pirita Majandusgümnaasiumi õpilased ning on võtnud eesmärgiks tuua turule midagi uudset ja huvitavat, kuid samas lahendada igavene saunalina probleem.

Hooandja edukas projekt

Hooandjas kogutud summaga saavad nüüd noored viimistleda oma toodet ning seejärel juba esimesed magnetitega saunalinad oma toetajatele edastada. Tänu ettevõtetest ja eraisikutest hooandjatele koguti 2 nädalaga üle 6000€ ning lisaks müüdi Magnetic Toweli veebilehel hulk magnetitega saunalinu. Vaid kahe nädalaga suudeti müüa üle 400 saunalina. “Aitäh kõigile, kes meile hoogu andsid!“ rõõmustas õpilasfirma tegevjuht Bo Aaron Kooser „Nüüd saame oma idee teoks teha ja esimesed magnetitega saunalinad tootmisse anda.“

Probleem elust enesest

"Saunalinaga kaasneb alati probleem selle külge sidumisega ja hoidmisega. Leidsime kaua kestnud saunalina probleemile lihtsa ja praktilise lahenduse. Meie saunalinade lihtsa lahenduse taga peituvad kaks magnetit. Õmblesime saunalinade sisse kaks väikest, kuid tugevat magnetit, mis hoiavad saunalina kergesti üleval,“ rääkis toote arengust õpilasfirma müügi- ja tootmisjuht Paul Siht.

Õpilasfirma tulevikuplaanid

Esimesena tegutseb magnetic Towel meeskond toodete valmistamisega, et lähinädalatel klientidele saunalinad koju toimetada. Edasi on õpilasfirma eestvedajatel plaanis leida edasimüüjaid Eestis ja välismaal ning korraldada rahvusvaheline Indiegogo kampaania, et siis oma magnetitega saunalinadega välisturule jõuda. Noored usuvad, et välisturul võib olla saunalinade vastu huvi suur.

Jaga
Kommentaarid