Vanilla Ninja eksliige, viimast hooaega ka „Pealtnägija“ saatejuhiks olnud Piret Järvis ja Gruusias kinnisvaraäris tegutsev Egert Milder abiellusid 3. augustil tulises Tbilisis. Pulmapäeval oli nelikümmend kraadi kuuma!

Piret Järvise (33) ja Egert Milderi (28) abielu registreerimine leidis aset mäel, kust avanes kõige maalilisem vaade Tbilisile. Sellele järgnes veinikoolitus vastsete abikaasade lähedastele, hiljem einestati Pireti ja Egerti lemmiktoidukohas. See võis võimas olla – tort viilutati Gruusia polüfoonilise meeskvarteti saatel! Piret kannab nüüd lisaks oma perenimele ka mehe perekonnanime – seega on ta nüüd Piret Järvis-Milder.

Piret, lähme korraks päris algusesse. Kuidas mäletad enda ja Egerti tutvumislugu ja mis on teile sellest enim meelde jäänud?

Me saime tuttavaks 2013. aasta novembris Noortebändi poolfinaalide žüriis olles. Egert oli eelneval aastal selle võistluse oma bändiga Slippery Slope võitnud ja mina olin žüriisse kaasatud endise muusiku ja praeguse muusikasõbrana. Ma teadsin Egerti bändi (Egert on muuseas ka Slippery Slope`i laulja. – toim) küll juba varasemast ajast ja tema teadis mind ka, aga tuttavad me polnud. Tol õhtul aga pidime ühiselt noori bände hindama ja nii algas ka meie tutvus. Põhiline oli see, et meil oli omavahel kohe algusest peale hästi paljust jutustada ja meil oli koheselt üksteise seltsis hästi põnev. Õnneks kestab see põnevus tänaseni.

Kus ja kuidas toimus kihlumine?

Kihlusime eelmise aasta oktoobris Fääri saartel looduslikult väga erilises ja imeilusas kohas, kus kohtuvad Fääride suurim järv Sørvágsvatn ja Atlandi ookean. Selle paiga teeb eriti huvitavaks asjaolu, et järv ja ookean asuvad küll täpselt kõrvuti, aga järv paikneb ookeanipinnast nelikümmend meetrit kõrgemal kaljude peal. Ühenduslüliks kahe vee vahel on omakorda võimas kosk. Ehk et korraga on vaateväljas kolm veekogu – järv, kosk ja ookean. Hästi eriline vaatepilt!

Millise koha valisite tseremoonia ja peo toimumiskohaks ning miks just selline valik?
Otsustasime oma pulmad pidada Gruusia pealinnas Tbilisis. Tegelikult mõtlesime päris kaua, kuidas ja kus abielluda ja otsusele jõudmine polnud sugugi kerge. Me teadsime vaid, et ei taha klassikalist Eesti pulma. Seega jäid meil lõpuks kõige reaalsemate variantidena sõelale pulm kahekesi mõnes kauges ja eksootilises paigas, nagu näiteks Antarktika või Tiibet, või siis pisike pulm kõige lähedasemate seltsis meie hetke teises koduriigis Gruusias. Gruusia on koht, mis meile mõlemale väga meeldib. See on toredalt kontrastne riik ja värskendavalt teistsugune, kui võrrelda teda Eesti või muu Euroopaga. Sealne ilm on mõnusam ja stabiilsem kui Eestis ja lisaks tundus, et meie peredel oleks kindlasti tore Gruusiat avastada. Nii see koht valitud saigi.

Jaga
Kommentaarid