Olenemata paratamatusest, et lapsed on sündinud troonipärijateks, soovivad prints William ja Kate Middleton oma lapsi võimalikult tavapäraselt kasvatada, vahendab InStyle.

Eksperdid on märganud, et viis, kuidas hertsoginna Middleton lapsi kasvatab, sarnaneb väga printsess Diana otsustele ja käekirjale. "Kate on alati tahtnud, et lapsed elaksid reaalses maailmas. Tema ja William ei taha, et nad luksuslikus mullis kasvaks," kirjeldas anonüümseks jääda soovinud pereliige. "Nende soov on tagada lastele samasugune elu, mis on ka kõigil teistel."

Printsess Diana oli esimene, kes kuninglikus peres sellist meetodit kasutama hakkas. Printside lapsepõlves oli emal kombeks poegadega hamburgereid sööma hiilida, koos armastati käia kinos ja isegi lõbustuspargis. Diana esmane soov oli, et poisid ka teiste lastega suhelda saaks.

"Kate teab, kui väga William oma ema armastas. Diana oli väga realistlik ja tahtis, et poisid saaksid suhelda oma koolikaaslastega ja kogeda kõike normaalset. See on roll, milles Kate Dianat eeskujuks peab."

Lisaks sõpradega suhtlemisele nõuab ema Kate, et kolm last lossis ka koduseid kohustusi harjutaks. Näiteks aitab väike George töötajaid ostude tuppa toomisel. Ka teleri vaatamine ja suhkru tarbimine on lastel piiratud.