KUNINGLIK NIPP: Printsess Diana käekottidel oli salajane funktsioon


Kuna terve maailm jälgib neid kullipilgul, on kuninglik perekond pidanud õppima oma aksessuaare ja kehakeelt kasutama soomuskattena ning eriti spetsiifilist otstarvet kannavad nende käekotid.
Loe edasi...

Printsess Dianat elustada püüdnud tuletõrjuja meenutab traagilise öö detaile: eeldasin, et ta jääb ellu

Foto: Scanpix


31. augustil möödub 20 aastat printsess Diana traagilisest surmast. Printsess Diana elu päästa püüdnud tuletõrjuja oli veendunud, et naine tuleb hirmsast õnnetusest elusana välja. Sapeurs-Pompiers'i hädaabikõnele esimesena vastanud brigaadi juhtinud sersant Xavier Gourmelon ütles, et Walesi printsessi viimasteks sõnadeks jäid "Mu Jumal, mis juhtus?".
Loe edasi...

Rõlged detailid! Printsess Diana kuulis pealt, kuidas Charles ja Camilla telefonis teineteisele nilbusi pildusid

Cornwalli hertsoginna Camilla ja prints Charles


BBC kaameramees paljastab, et printsess Diana sattus ükskord peale, kuidas tema abikaasa Charles ja tolle armuke Camilla telefoniseksi harrastasid.
Loe edasi...

REETLIK KÄEVÕRU: Printsess Diana sai Charlesi afäärist Camillaga teada juba enne pulmi?


Peatselt ilmuvas Cornwalli hertsoginna Camilla elulooraamatus, mis avaldatakse tähistamaks tema 70-aastaseks saamist järgmisel kuul, paljastatakse uusi detaile tema ja prints Charlesi pikaajalise suhte kohta. Muuhulgas ilmneb, et printsess Diana võis vahetult enne enda ja Charlesi pulma üsna inetul ja reetlikul kombel mehe suhtest oma kauaaegse armukesega teada saada.
Loe edasi...

Murtud südamed, õelus ja pisarad: Lõpuks avalikkuse ette jõudnud printsess Diana pihtimused paljastavad kuningliku perekonna tumedama poole

James Hewitt


Dokumentaalfilmi "Diana: In Her Own Words" vahendusel jõudsid viimaks rahva ette juba kuid palju kõmu tekitanud lindistused, mis paljastasid printsess Diana traagilise elu kohta nii mõndagi.
Loe edasi...

Printsess Diana autojuht avas esmakordselt õnnetuse järel suu: nad sõitsid tunnelisse liiga kiirelt, mina pidanuks roolis olema...


Printsess Diana isiklik autojuht Colin Tebbutt rääkis esimest korda pärast 20 aastat tagasi toimunud saatuslikku avariid. ITV kanali hommikuprogrammis "Good Morning Britain" olnud intervjuus tõdes Tebutt, et Diana surmast teavitav telefonikõne on tal meeles kui toimunuks see eile, vahendab Daily Mail.
Loe edasi...

Avalikkuse ette jõuavad skandaalsed videosalvestised printsess Diana armuelust: Charles tahtis "seda" kord kolme nädala jooksul

Printsess Diana


Seoses printsess Diana surma 20. aastapäevaga jõudsid avalikkuse ette mitmed varem avaldamata fotod ja videod. Inglismaa telekanalis Channel 4 linastub peagi dokumentaalfilm, kus Walesi printsess räägib avameelselt enda abielust, vahendab The Sun.
Loe edasi...

Printsess Diana matuse saladused: laipa hoiti ajutises surnukuuris, William keeldus kirstu taga kõndimast ja kuninganna peitis pojapoegade kaitseks nende eest televiisorid

Printsess Diana


Printsess Diana matus oli üks kõige vaadatumaid sündmusi ajaloos, kui ülekannet vaatas kaks miljardit inimest ning kaks tuhat inimest osales matustseremoonial Westminster Abbeys.
Loe edasi...

LÕPUKS TÕDE: Printsess Diana armuke käis telekas aru andmas: kas see mees on prints Harry tegelik isa?

Britain's Camilla, Duchess of Cornwall and Prince William return to Buckingham Palace after attending  the Trooping the Colour ceremony in London


Kuuldused sellest, et prints Harry ei sigitanud mitte Charles, vaid hoopiski keegi muu mees, on ringi liikunud juba aastaid. Nüüd siis lõpuks käis printsi isaks peetav (punapäine!) endine armuke James Hewitt Austraalia televisioonis aru andmas, kuidas lood tegelikult on.
Loe edasi...

SOENGUSÕDA: Vaata printsess Diana soengut, mis röövis kuningannalt tähelepanu ja tekitas suure tüli

Printsess Diana


Sellest saab peagi 30 aastat ja ometi mainitakse seda soengu-sõda korduvalt veel tänagi erinevates raamatutes ja dokumentaalfimides. Publiku rubriik Vana kuld meenutab Briti parlamendi avapäeva 6.novembril 1984.aastal. Nimelt kogunes kuningapere traditsiooniliselt parlamendi avapäeval kuninganna kõnet kuulama. Paraku tegi toona 23aastane printsess Diana saatusliku vea. Ta otsustas eksperimenteerida uues, kammidega kinnitatud soenguga, saades inspiratsiooni populaarselt Briti lauljatarilt Vera Lynnilt, kelle karjäär õilmitses II maailmasõna ajal.
Loe edasi...

PALEE MARUS: Printsess Diana armuke üritab naise armastuskirjadega roppu raha kokku kraapida

LEAD Technologies Inc. V1.01


Printsess Diana ammune sõber ja armuke James Hewitt on Ameerikas oksjonile müügile pannud talle naise poolt saadetud kirjad.
Loe edasi...

GALERII: Need fotod tõestavad printsess Diana suurima hirmu täitumist


Scotland Yard alustas uurimist, kontrollimaks uut informatsiooni, nagu oleks Walesi printsess Diana ja tema kaaslase Dodi al-Fayedi tapnud briti sõdur.
Loe edasi...

VANA KULD: Vaata, kui kohmetu oli Michael Jacksoni, printsess Diana ja prints Charlesi esimene kohtumine


Michael Jackson ja printsess Diana olid kaasaegsed, keda imetlesid 1980ndatel ja 1990ndatel miljonid inimesed üle maailma. Seejuures olid nad mõlemad ka teineteise suured fännid. Esimest korda kohtusid popikuningas ja printsess 16. juulil 1988 Wembley staadioni lava taga, kui Jackson just oma "Bad" tuuri kontserdi lõpetas.
Loe edasi...

Printsess Diana riietus meheks ja pidutses koos Freddie Mercuryga geiklubis?

Reuters


Briti näitlejanna ja telestaar Cleo Rocos on paljastanud oma elulooraamatus põneva seiga 1997. aastal hukkunud printsess Diana seltsielust.
Loe edasi...

VAATA: Seda oksjonile pandud fotot 18-aastasest printsess Dianast pole maailm varem näinud!

Foto: Reuters


Printsess Diana oli oma aja pildistatuim naine, kelle ilu pimestas tervet maailma. Seda põnevam on vaadata, milline on foto, mida maailm pole iial varem näinud ja mille originaalile on lausa kritseldatud: mitte avaldada!
Loe edasi...

VIDEO: Mitte nõrganärvilistele! Printsess Diana vaim oli oma poja pulmas?

Printsess Diana


Tähelepanelik vaataja näeb sellelt videolt, et printsess Diana ei puudnud oma poja Williami ja tema väljavalitu Catherine`i pulmast. Vaadake hoolsalt, kuidas rõdult rahvale lehvitava kuningliku paari ja perekonna seljataga liigub ähmane vaim.
Loe edasi...

Loe, kuidas Cartland oleks printsess Diana laulatuse nurjanud

Printsess Diana


Varalahkunud Diana Spenceril on Barbara Cartlandiga kaks seost. Lapsepõlves armastas ta Cartlandi romantilisi romaane ja neiupõlves vihkas tulevane printsess kogu südamest Cartlandi tütart. Nimelt abiellus Diana isa Johnnie Spencer Cartlandi tütre Raine`ga aastal 1976.
Loe edasi...

VAATA ajaloolist videot, kus prints Charles alandab Dianat

Foto: Scanpix


See intervjuu, mida täna peetakse kehakeele peoks, on tehtud vahetult pärast teadet, et prints Charles ja leedi Diana on kihlunud. Ajalooline on lõik, kus ajakirjanik küsib, kas noored on armunud. Printsess Diana vastab: "Aga loomulikult" ja prints Charles lisab: "Mida iganes armastus ka ei tähendaks ..."
Loe edasi...

Dokumentaalfilm: printsess Diana tapeti kuningliku perekonna vandenõu tõttu

Kuninglikud jõulud


Cannesis toimunud rahvusvahelisel filmifestivalil esilinastus skandaalne dokumentaalfilm "Unlawful Killing" ("Ebaseaduslik hukkamine").
Filmis analüüsitakse printsess Diana ja Dodi Fayedi surmale järgnenud kohtulikku uurimist. Järeldused on pehmelt öeldes jahmatavad!
Loe edasi...

Printsess Diana pidas ülemteenrit seksiorjana?

Printsess Diana matused

Vandenõuteooria: Diana mõrva tellis Briti kuningakoda, kui printsess kavatses abielluda muslimiga


Täna möödub 20 aastat traagilisest õnnetusest, milles hukkus kõigest 36-aastasena Wales'i printsess Diana koos oma kallima, 42-aastase miljonärist Egiptuse filmitegija Dodi Al-Fayediga. Printsessi surm on aegade jooksul pannud liikvele mitmed vandenõuteooriad.
Loe edasi...

Moment, kui Diana ja Charlesi abielu karidele hakkas jooksma: kas naine varjas printsi eest tähtsat detaili oma teise raseduse ajal?


Printsess Diana oli alati oma poegadega väga lähedane, kuid on üks detail prints Harry sünni kohta, mida laiem avalikkus seni ei tea, vahendab Aol News.
Loe edasi...

Diana endine ülemteener paljastas printsessi pikalt hoitud saladuse: Diana kartis väga sel ööl


Printsess Diana endine ülemteener Paul Burrell väitis hiljuti, et naine oli enne oma traagilist hukkumist Pariisi tunnelis olnud veel ühes liiklusõnnetuses, vahendab Mirror.
Loe edasi...


Suurbritannia kõmuajakirjandus spekuleerib tänase päevani teema üle, kes ikkagi on prints Harry bioloogiline isa. Paljud arvavad, et Harry isa on hoopis printsess Diana armuke James Hewitt, sest mees on Harryga mõnevõrra sarnane.
Loe edasi...

Printsess Diana matuse saladused: laipa hoiti ajutises surnukuuris, William keeldus kirstu taga kõndimast ja kuninganna peitis pojapoegade kaitseks nende eest televiisorid


Printsess Diana matus oli üks kõige vaadatumaid sündmusi ajaloos, kui ülekannet vaatas kaks miljardit inimest ning kaks tuhat inimest osales matustseremoonial Westminster Abbeys.
Loe edasi...