Mirror kirjutab, et üks USA suurtest telekanalitest pakkuvat Meghanile miljon dollarit, kui too annab intervjuu, kus avameelselt kõigest räägib. Kuuldavasti tahetakse saatejuhiks Oprah Winfrey'd.

Ilmselt koguks see üle maailma kümneid või isegi sadu miljoneid vaatajaid. Võrreldav oleks see ehk isegi printsess Diana kuulsa intervjuuga 1995. aastal, kus ta rääkis, miks tema abielu prints Charlesiga purunes.

Meghan on oma maine pärast mures ja loodab, et siira intervjuuga suudaks ta taas inimesed enda poolele saada. Prints Harry on intervjuu osas leigemal seisukohal, ent siiski valmis kaaluma, et seda toetada.

Kuuldavasti on Meghan nõus isegi sellega, et usutlus tehtaks nende kodus ning saadava raha tahaks ta annetada meditsiinitöötajatele, kes praegu koroonaviiruse puhanguga võitlevad.

Hiljuti kuningakojale selja pööranud paar kolis mõni aeg tagasi Kanadast USAsse Californiasse. Nüüdseks on rollid vahetunud - kui varem oli Meghan Harry saatja, siis Hollywoodis on just Harry pluss üks ehk Meghani kaaslane. Briti meedias arutletakse, et ilmselt võtab printsil tükk aega, et sellega harjuda.