42-aastane Engelson tegi nimelt möödunud nädalavahetusel ausaks naiseks oma toitumisspetsialistist pruudi, kes on temast 11 aastat noorem ja kellega on suhtes oldud juba 2 aastat. Tundub, et Tracey pole Meghanist sugugi kehvem partii, kuna lisaks imekaunile välimusele on ta ka oma pankurist ja multimiljonärist isa tohutu varanduse pärija.

Pulmad toimusid idüllilises Californias asuvas Rosewood Miramar rannakuurordis ning mitmepäevast pidu väisanud külaliste sõnul oli tegu meeleoluka üritusega, kus pakuti nii burgereid, friikartuleid kui ka austreid ja muid peeneid roogi. Peigmees kandis maitsekat smokingut ning pruut silmipimestavat pitskleiti, mis jättis õlad paljaks. Pidu kestis mitu päeva ja mängiti ohtralt traditsioonilisi pulmamänge. Tseremoonia olevat kestnud kõigest 15 minutit.

Tundub, et Meghani eksabikaasa astub oma elu märgilistes otsustes hertsoginnaga vägagi ühte sammu, kuna mees tegi abieluettepaneku kõigest kaks nädalat pärast seda, kui Meghan oli prints Harry'ga paari heitnud. Meghan ja Trevor abiellusid 2011.aastal ja lahutasid 2013.aastal, pärast mida saatis tulevane hertsoginna nii oma kihla- kui laulatussõrmuse mehele tagasi ümbrikus posti teel.