Briti kuningakoja kommete kohaselt omandab naine automaatselt oma kuninglikust soost mehe nime ja tiitli, ent kui naine ise on kõrgemast soost, siis asjad analoogselt ei toimi. Sellisel puhul tuleb mängu kuninganna käsi, kes ainsana tiitleid jagada võib. Ja kuna tiitlitega kaasnevad alati ka erinevad valdused, siis ei langetata neid otsuseid kunagi kergekäeliselt.

Näiteks on hetkel täiesti vaba Northallerton krahvi tiitel ja kuulduste kohaselt olevat printsess Eugenie isa prints Andrew käinud mõned aastad tagasi kuningannalt tütre tulevasele abikaasale kõnealust tiitlit ja valdusi palumas, ent kuninganna polevat nõustunud. Prints Andrew on otseloomulikult sellist vahejuhtumit kategooriliselt eitanud.

Järjekordne kuninglik pulm toimub 12.oktoobril Windsori lossis ning taaskord on plaanis suurejoonelised pidustused, kuhu oodatakse osalema ka rahvast. Pärast seda võib printsess Eugenie jätta alles oma praeguse nime, ent võtta lisaks ka oma mehe perekonnanime. Paarile lähedalseisvate isikute sõnul on Eugenie'l aga igasugustest tiitlitest täiesti ükskõik ja tal poleks midagi ka selle vastu, et enda omast täielikult loobuda.