Kehakeele ekspert Emily Wysock-Wrighti sõnul on Cambridge’i hertsoginna kõigist kuninglikest naistest kõige emalikum, mistõttu mõjub Williami säärane resoluutne “ei” talle kindlasti muserdavalt. Seda põhjusel, et emaks olemist pidavat Kate kõigist tegevustest enim nautima ja see tuleb sooja ning sõbraliku loomuga hertsoginnal ka väga loomulikult välja. “Kogu tema olemusest õhkub instinktiivset vajadust oma laste eest hoolitseda. Tal on nendega äärmiselt tugev side,” kommenteerib Wysock-Wright.

Kahjuks ei avane Kate’il edaspidi enam võimalust värsket beebilõhna nuusutada, kuna William on pannud neljanda lapse planeerimisele käe ette. Seda kinnitas Kate üllatuslikult ühele fännile isiklikult visiidil vähekindlustatud perede keskuses Bradfordis. “Ma ei usu, et William rohkem lapsi tahab. Ta oleks neljanda lapse puhul juba ilmselt veidi mures,” sõnas ta ootamatu otsekohesusega.

Veetes keskuse asukatega aega, jutustas hertsoginna mitmeid lõbusaid lugusid oma lastest — näiteks seda, kuidas ta on mitmeid kordi edutult üritanud George’ile salli kududa. Lisaks avaldas ta rõõmu selle üle, et peatselt 2-aastaseks saav Louis on muutunud pisikesest beebist asjalikuks väikeseks poisiks.

Williami ja Kate’i lapsed George, Charlotte ja Louis on hetkel kuue, nelja ja ühe aastased. Kuninglik paar on maast-madalast peale oma lastele püüdnud võimaldada nii tavalist elu kui vähegi võimalik.