Nimelt tunnistas prints Charlesi ja Diana pulmas pruutneitsi rolli täitnud Clemmie Hambro, et ta käis vaid 23-aastasena kahel korral Epsteini "pedofiiliasaarel". Hambro, kes on Suurbritannia endise peaministri Winston Churchilli lapselapslaps, avalikustas, et tema saarel oleku ajal ei näinud ta, et ühtegi last oleks seksuaalselt väärkoheldud ning ka tema ise jäi puutumata.

44-aastane Hambro, kes on nüüdseks ka nelja lapse ema, töötas toona New Yorgis kuulsas Christie oksjonimajas. Esimest korda külastas ta Epsteini saart oma töö tõttu, sest ta aitas kuulsal ärimehel valida kunstiteoseid oma villa jaoks. Teisel korral kutsuti ta juba sõbrana.

"Mu süda murdub nüüd, kui ma tean, mis kannatanutega seal juhtus. Ma olen täiesti šokeeritud tema käitumisest, mis on nüüd avalikustatud," seisab Hambro avalduses.

Hambro oli vaid viieaastane, kui ta osales Diana ja Charlesi pulmas pruutneitsina. Tema isa Richard Hambro oli hea sõber kuninglikega ning seetõttu valiti Clemmie printsessi poolt pruutneitsiks.