Nagu juba terve maailma teab, siis Markle soovib lapse sündi puudutavad asjaolud väga privaatsena hoida ning on otsustanud ise öelda, millal, kellele ja kuidas lapsest teatatakse, vahendavad Comsopolitan, veebileht Refinery ja Express. Seetõttu on kuninglike kiindunud fännidel kartus, et äkki pole neile rõõmusõnumeid lihtsalt jagatud.

Meghan ja prints Harry tänasid juba lapsele saadetud kinkide eest. Kuigi tõenäolisem tundub, et peatsed vanemad on lihtsalt ülimalt viisakad, siis on olemas väike võimalus, et sellega kinnitati ka lapse sünd, kes kingid kätte on saanud.

Esimene asi, mis paljudele kindlasti silma jäi, oli, et Markle ei käinud eelmisel nädalal toimunud lihavõtete üritustel ega kuninganna sünnipäeval. Kuigi kõik võib olla vabandatav suure rasedusega, siis kas tõesti loobub ta lihtsalt seetõttu nii suurtest üritustest?

Prints William lahkub 25. aprillil Uus-Meremaale. Reisi kuupäevi ei pandud paika enne kui 17. aprillil, mis oli vaid paar päeva peale Meghani ja prints Harry tänavat postitust Instagramis. Tundub ju loogiline, et kuninglike reise ei määrata beebi sünniga samale ajale või enne kui nende sünd kindel pole?

Meghani ema Doria Ragland läks nädalavahetusel tütre juurde mõneks ajaks elama. Väidetavalt võttis naine isegi hoidja, kes kodu ja koera seni valvaks. Kuigi tundub usutav, et ema on ka sünnitamisel lähedal, siis võib see ehk tähendada, et Markle siis sünnitaski?

Arvame siiski, et kõik fännid võivad veel rahulikult hingata. Nimelt on kuninglikul perel kombeks, et kui majja on sündinud uus liige, pannakse lossi väravasse väike paber teatega. Kuna seni ei ole sellist asja sinna ilmunud, on vähe tõenäoline, et laps juba sündinud on.