Pisikese Archie vanemad on mitmel korral maininud, et neil on kindel soov saada pojale ka noorem õde või vend. Õli valas tulle Harry kommentaar üle-eelmisel nädalal, kui paar käis külastamas sõjaväelaste perekondi. Väidetavalt rääkis kuninganna lapselaps õhinal sellest, kuidas ta ootab juba põnevusega teist korda isaks saamist.

Vihjeid on andnud ka Meghan, kes pole näiteks rutanud oma beebikilode kaotamisega. Juba paar kuud tagasi sahistati, et hertsoginna ei kavatsegi end raseduseelsesse vormi saada enne, kui teine laps on tulnud.

Samuti on üheks tähtsaimaks vihjeks Meghani kehakeel eelmisel nädalavahetusel aset leidnud mälestuspäeva auks peetud üritustel. Mitmel korral jäi hertsoginna kaamerate ette nii, et tema käsi toetas tema kõhtu. Sarnane kehakeel oli Meghanil ka siis, kui ta ootas esiklast.

Eelmisel nädalal teatasid Sussexid, et nad murravad kuninglikku traditsiooni ning seekord veedavad nad jõulupühad hoopis Meghani kodumaal USAs. See tähendab seda, et prints ja tema perekond on pea kuus nädalat puhkusel, mis annab Meghanile aega nautida väidetavat beebiootust suurest tähelepanust ja kuninglikest kohustustest eemal.