Paar on vaikselt alustanud informatsiooni avaldamisega pulmapäeva kohta, kuid paljud asjad on veel saladuses. Näiteks see, milline täpselt saab olema kauni paari pulmatort.

Väljaanne Telegraph kirjutab, et prints Harry ja Meghan Markle soovivad pulmadeks banaanitorti, see on üsna ebatavaline valik. Traditsiooniliselt on Briti kuninglikes pulmades maiustuseks puuviljatort. Tava on selline, et peaaegu hävinematu puuviljatort peab vastu pidama ja olema söödav kuni paari esimese lapse ristimiseni.

Printsess Dianale ja tema poegadele aastatel 1993 kuni 1997 süüa valmistanud endine kuninglik kokk Darren McGrady sõnas, et prints Harry ja prints William armastasid lapsepõlves banaanidega magustoite. Ta ei usu, et Meghan ja Harry banaanitordi kasuks otsustavad, kuid spekuleerib, et valik saab kindlasti olema midagi põnevat.

"See võib olla esimene kord, kui traditsiooni nõnda murtakse ja tavapärast puuviljatorti ei tehta. Ma ei oleks üllatunud, kui Meghan valiks hoopis mõne traditsioonilise Ameerika koogi ja otsiks Londonist mõne USA pagari, kes selle valmistaks.

Meghan Markle on juba üsna palju kuningliku perekonna traditsioone rikkunud ja talitanud nõnda, nagu talle endale parem tundub. Teda on seetõttu võrreldud ka printsess Dianaga, kes samuti omal ajal kuningliku perekonna ajast ja arust kombeid uuendas.