Kuninganna oli koguni 67 aastat kuningliku fotograafia seltsi ülem, kuid nüüd annab ta juhtimise üle Kate'le, vahendab Mirror.

Kuigi Kate on väga pühendunud kõigile oma toetavatele eesmärkidele, siis see roll tema jaoks iseäranis eriline, sest tal on suur kirg fotograafia vastu. Kate on innukas algaja fotograaf ja ta üritab igal võimalusel oma talendiga ka uhkeldada, tehes kuninglikke klõpse. Nimelt on Kate ise pildistanud suurema osa prints George'i, printsess Charlotte'i ja prints Louisi ametlikutest fotodest.

Kate õppis kunstiajalugu St Andrew's Ülikoolis kui ta prints Williamiga kohtus. Tal oli juba kaks aastat kolmest ülikoolis käidud, kui ta otsustas siiski õpingud pooleli jätta.

Esimest korda näitas Kate oma fotograafilisi oskusi aastal 2012, kui ta jagas paari enda tehtud fotot tema "Far east royal" tuurilt. Toonased fotod olid peamiselt must-valged veidikese värviga ja neil on kujutatud maailma vanima vihmametsa maastikku.

Sellest ajast saati on ta hakanud postitama pilte oma lastest sotsiaalmeediasse, kaasa arvatud ametlikke fotosid väikestest printsidest ja printsessidest.
Tema fotosid on laialdaselt kiidetud, kusjuures mainivad mitmed asjatundjad asjaolu, et lapsed on piltidel lõdvestunud ja loomulikud.

Kate on hakkanud vaikselt ka seda oskust arendama, käies töötubades, et oma portree pildistamist veelgi lihvida.

Vaata esimesi Kate'i tehtud fotosid siit!