Nimelt otsustasid Meghan ja tema printsist abikaasa Harry, et nad loobuvad kuninglikust elust 8. jaanuari õhtul ning kolm päeva hiljem avalikustas paar, et nad ei kasuta edaspidi ka kõrgeaususte tiitleid.

See rikkus ära Cambridge'i hertsoginna Catherine'i sünnipäeva, kes sai 38-aastaseks vaid mõned tunnid pärast Meghani ja Harry pommuudise avalikustamist. Samuti otsustasid Sussexid loobuda kõrgeaususte tiitlitest Kate'i sünnipäevapeo ajal.

"On kurb, et ta tegi seda Catherine'i sünnipäeval. Ma usun, et Meghan on kade ilusa Kate'i pärast," arvab Samantha, kelle arvates on tulevane kuninganna tõeliselt ikooniline.

Samuti ei meeldi Meghani vanemale poolõele, et hertsoginna üritas end pähe määrida Disney produtsentidele juba mitu kuud enne kuninglikust elust taandumist. Nimelt külastasid Meghan ja Harry "Lõvikuninga" esilinastust ning videosse on jäänud hetk, kus prints räägib filmitegijatele, et Meghan otsib tööd.

"See oleks olnud normaalne, kui see oleks juhtunud pärast kuninglikust rollist loobumist, kuid selline pakkumine näeb välja ebasobilik," arvab Samantha.