Kate Middletoni paelus Williami juures tema siniverelisus - pole just kuigi keeruline armuda veetlevasse printsi, kes justkui muinasjutust välja on karanud. Kate lõi printsi pahviks heategevuslikul moe-showl osaledes, kuid palju vähem on räägitud, miks prints William otsustas siiski oma elu Kate Middletoniga veeta, kirjutab cheatsheet.com.

Kuninglik elu on pideva avalikkuse tähelepanu all, eriti jälgitakse troonipärijaid. Tulevast valitsejat Williamit on sünnist saati saatnud fotograafid ja uudishimulikud pilgud üle maailma, mistõttu on tema elu kui avatud raamat. Vastupidiselt printsile on Kate aga elanud tavapärast pereelu, mis erilisi laineid ei ole löönud.

Prints Williamsit võlub Kate'i juures tema kokkuhoidev perekond. William kaotas vaid 15-aastaselt oma ema, printsess Diana, mis noormeest tugevalt edasises elus mõjutanud on. Prints William ei ole kunagi elanud kokkuhoidvas ja lähedases perekonnas, sest juba enne printsess Diana surma elasid ta vanemad lahus. Samuti veetis troonipärija lapsepõlves peamiselt aega lapsehoidjate ja mitte oma ema ja isaga. Vastupidiselt temale kasvas Kate üles ühtehoidvas peres ja tema vanemad elavad endiselt koos.

Middletoni peres on alati soojad tunded valitsenud, eriti õdede Kate'i ja Pippa vahel. Hämmastavalt on ka prints William nii lähedasse perekonda sisse sulandunud ja teda koheldakse kui lihast last. Näiteks on prints Williams on Middletoni pere diivanil lamanud, pea Kate'i ema, Carole Middletoni süles. Head suhted on printsil ka oma äiaga, kellega pikki vestlusi maha peetakse.