Kuigi kuulujutuveskid jõudsid vahepeal seisma jääda ning Williami ja Rose'i väidetavast armusuhtest enam ei kõneletud, siis tõusis teema taas päevavalgele sel nädalavahetusel, kui väidetavaid armukesi nähti koos ühel jumalateenistusel.

Williamiga oli Norfolki kirikus loomulikult ka tema abikaasa Kate, kes tähistab saabuval nädalavahetusel on 38. sünnipäeva. Väidetavalt on suurele peole kutsutud ka tõrjutud Rose, kes elab nende naabruses.

Kuninglik ekspert Angela Mollard väidab, et arvatavasti polnud Rose'i ja Williami vahel midagi enamat kui sõprus. Siiski arvab ta, et nende kahe suhe võis muutuda mingil hetkel liiga lähedaseks ning Kate'ile see enam ei meeldinud. Nimelt on prints ja markiis olnud seotud juba lapsest saadik Näiteks Rose'i vanaema oli kuninganna Elizabeth ll pruutneitsi. Ka 35-aastase naise abikaasa David Rocksavage ehk Cholmondeley markii on väga tähtsal kohal sinivereliste hulgas.

"Vaadake fakti, et see (kuulujutt - toim.) on surnud ja me pole sellest kuulnud peaaegu terve aasta, mis annab mõista, et see oli tähtsusetu," arvab Mollard.

Siiski on sotsiaalmeedias levinud ka säuts, mis väidab, et kuninglik perekond oli täiesti teadlik Williami afäärist ning see on tekitanud pingeid printsi ja tema venna Harry vahel.