Jamie rääkis telekanal Channel 4 saates “Sunday Brunch”, et pakkus, et toob kokku parimad Inglise ja Ameerikas kokad ning laual leidub ainult head ja paremat.

Jamie sõnul oleks tegemist olnud laheda väljakutsega. Lisaks nentis mees, et talle oleks valmistanud suurt rõõmu kutsuda kohale ka mõned Ameerika kokad. “Meil oleks olnud parim köögibrigaad, mis olla saab,” sõnas armastatud telekokk.

Teised telesaates olnud külalised olid Jamiega ühel meelel ja lisasid, et Meghan ja Harry magasid maha suurepärase võimaluse. Et asi ei kõlaks kuningliku pere suhtes liialt süüdistavalt, lisati juurde, et kahtlemata on neil Buckinghami palees omad head kokad.

Jamie pole aga asja pärast üldse solvunud ja arvab, et kuninglik pere järgib oma rangeid reegleid väga täpselt ning seetõttu poleks Jamie abikäsi tulnud kõne alla.

Harry ja Meghani pulmas serveeriti ligi 600-le külalisele klassikalisi Briti toite. Asja juhtis kuninganna kokk Mark Flanagan ja paljud värsked asjad, mida külalistele pakuti, olid kasvatatud kuninglikule perele kuuluvatel maa-aladel.