Katsikuid tõenäoliselt ei toimu

Näiteks Ameerikas on katsikud väga populaarne tava. Enne lapse saamist tulevad pere ja sõbrad kokku, toovad varsti sündivale lapsele igasuguseid mänguasju ja tunnevad koosolemisest rõõmu. Kuna see ei kuulu aga kuningliku perekonna traditsioonide hulka, siis Meghan võib katsikud unustada.

Meghan võib unustada ka pikad lennureisid

Raseduse lõpus olevatel naistel ei soovitata lennata ja paljudel lennufirmadel on isegi selles osas reegel. Sinivereliste jaoks on reeglid aga rangemad, mistõttu jäävad Meghani jaoks ilmselt igasugused lennureisid ära. Suur osa Meghani perekonnast elab Ameerikas või Kanadas, nii et sugulased peavad edaspidi ise küll sõitma.

Meghani ümber hakkab tiirlema palju abilisi

Kui Cambridge'i hertsoginna Kate Middleton ootas last, siis tema meeskonnas oli kaks sünnitusarsti, kaks ämmaemandat ja kolm anestesioloogi, kolm kirurgiliste oskustega meditsiinitöötajat, neli lastearsti, üks laboritehnik vereproovide jaoks, kolm kuni neli mänedžeri ja kaks hooldustöötajat.

Middletoni rasedustiim kohtus kuus korra, et arutada rasedusega seotu üle ja hoida silm peal asjade kulgemisel, et kõik sujuks plaanipäraselt. Raseduse viimase kolme kuu jooksul oli tiim kogu aeg valves ning tiimiliikmetel oli keelatud selle aja jooksul tarbida alkoholi.

Lapse sugu jääb saladuseks

Enamasti ei avalikusta kuninglik perekond lapse sugu enne, kui ta on sündinud. Nii et tõenäoliselt kehtib sama ka prints Harry ja Meghani lapse kohta. Isegi kui lapse sugu tehakse enne ta sündi selgeks, siis avalikkusele seda ei öelda.

Kõige esimesena kuuleb lapse sünnist kuninganna Elizabeth II

Kui Meghani ema arvas, et tema on esimene, kes saab teada, siis ta eksib. Traditsiooni kohaselt on kuninganna saanud alati esimesena teada, kui tema lähikondlaste hulgas saab keegi lapse.

Paljudel on tekkinud ka küsimus, kas lapsest saab prints või printsess?

Kui Harry ja Meghani laps näeb ilmavalgust, siis ei saa temast automaatselt printsi või printsessi. Et nende laps saaks kohe printsiks või printsessiks, peaks kuninganna sekkuma ja tegema erandi. Williami puhul ta seda tegi, nii et võib-olla on see võimalik ka Harry ja Meghani lapse puhul.

Meghan ja Harry laps saab lordi või leedi tiitli ja tema perekonnanimeks saab Mountbatten-Windsor. Kui paarike saaks poja, siis ta hakkaks kandma Dumbartoni krahvi tiitlit. Selle tiitli saab aga vaid vanim poeg. Järgmised lapsed peaksid aga leppima lordi või leedi staatusega.