On teada, et kuninganna Elizabeth II annab Kate'ile tulevase rolli tarvis parajalt palju nõu, kuid ei ole välistatud, et ka riided saavad kuninganna karmi silmaga üle vaadatud, vahendab Cheat Sheet.

Pole kahtlustki, et Kate'i riietus on aastatega üha ametlikumaks ja pidulikumaks läinud. Kõlakad väidavad, et prints William armus Kate'i 2002. aastal hoopis moesõu ajal, kus naine ainult pesus oli.

Kui Kate ja William alles kokku läksid, nähti naist tihti linnas riietusega, mis praegu isegi kriitikat ei kannataks. Nahktagi ja põlveni saapad, teksad ja pitsist pluusid on nüüd täiesti välistatud.

Kuigi nii Kate kui ka Meghan on oma stiiliga tervele maailmale eeskujuks, siis on ikkagi tajutav, et Meghan oma stiili nii julmalt ei jälgi. Veidi julgemad värvid ja lõiked on Meghanile lubatud seetõttu, et tema võimalus troonile saada on kordades ja kordades väiksem kui Kate'il.

Väljaandest AOL selgub, et kuninganna tõesti jälgin Kate'i riietust palju rohkem kui kellegi teise oma. "Kuninganna teeb regulaarselt märkusi kui talle ei meeldi Kate'i teatud lõige või riietus või isegi teatud värvi sukkpüksid." Olenemata palgatud stilistile, kelle abi Kate pidevalt kasutab, jääb kuninganna sõna siiski viimaseks.