Hiljuti sattusid Middleton ja William omapärasesse skandaali. Nimelt levis aasta alguses kuulujutt, et Williamil on tekkinud suhe naabri Rose Hanburyga. Hiljutises telesaates jäi fännidele aga silma, kuidas Middleton abikaasa õrna puudutuse külmalt ära tõrjus, vahendab CheatSheet. Mis siis tegelikult toimub?

Lossi töötajate sõnul on kuninglikel plaan just nendel pühadel ootamatut teadet jagada, millega paar nii mõndagi traditsiooni murrab. "Järgmine aasta saab kuninglikel tegus olema. Pühadel tasub oodata teadaannet, mis saab olema väike kõrvalekalle traditsioonidest."

Kuigi praegu ei ole veel teada, mida kuninglikud avalikkusega jagavad, siis paljud on veendunud, et Middleton ootab neljandat last. Alates prints Louisi sünnist eelmisel aastal on paljud oodanud, kas ja millal paar oma neljandat last plaanib. Peale väikse Archie sündi hakkasid jutus uuest beebist veelgi hoogsamalt liikuma. Kuigi möödas on mitu kuud, siis seni pole kõlakatele veel vastatud. Ehk on just see väidetav teadaanne perelisaga seotud?