Lossi töötaja avalikustab, et Middleton selgitas Markle'ile ajakirjanduse tavapärast käitumist, vahendab Daily Mail. "Kõik kuninglikud on üle elanud eriti halva perioodi, mil meedia neil halastamatult silma peal hoiab. Sa peaks sellest üle saama ja edasi liikuma."

Markle tunnistas dokumentaalis, et tal ei lähe kõige paremini ning meedia teeb talle tohutult liiga. Middletoni sõnul on kõige targem kogemustest lihtsalt õppida.

Prints William ja Middleton on suhtes olnud 15 aastat, mistõttu võib arvata, et hertsoginna teab, mida ta värskele pereliikmele soovitab.

Prints William ise tunnistas peale dokumentaali ilmumist, et ta on venna ja tema naise pärast mures. Ka William on veendunud, et meedia suhtumine võib mõjuda väga halvasti.

Meghan Markle'i poolõde Samanthale ei läinud kuninglike kurtmine aga sugugi korda ja tema hinnangul ei tohiks õe elul midagi viga olla. "Ma arvan, et see on naeruväärne, et keegi, keda veetakse miljoneid dollareid väärt eralennukiga üle terve maailma, võiks üldse kunagi millegi pärast viriseda. See jultumus öelda, et on tore, kui keegi küsib, kuidas tal läheb... vau, kas sa kunagi oled isalt küsinud, kuidas temal läheb, eriti peale kahte infarkti?"