Eelmisel neljapäeval käisid mõned kuningliku perekonna liikmed jahil. Tulistati faasaneid, nurmkanu ja parte. Jaht leidis aset kuninganna Elizabeth II 20 000-aakrisel Norfolki häärberi maa-alal.

Eelmisel nädalal kirjutas Daily Mail, et prints Harry läks perega jõuludejärgsele jahile vaatamata sellele, et Meghan kortsutas selle peale kulmu, sest ta on väga keskkonnasõbraliku naine, kellele jahtimine kohe kindlasti meelt mööda pole. Kuningliku perekonna esindajate sõnul Meghan aga Harryle lõplikult kätt ette ei pannud.

Allikate sõnul meeldib Cambridge’i hertsoginnale aga sageli jahil käia, kui ta külastab enda ja Williami suvekodu, milleks on Sandringhamis asuv Anmer Hall. Aastate jooksul on temast väga hea laskur saanud ja tal on 20-kaliibriline jahipüss. Lisaks meeldib Kate’ile ka kalal käia.

Harry ja Meghan aga jahist osa ei võtnud ja ilmselt on nad nüüdseks kuskile puhkama sõitnud. Allikate sõnul harjub Meghan vaikselt uue elustiiliga, aga jahtimisest ta lugu ei pea. Samas mõistab Meghan, et kuningliku pere liikmed on jahti pidanud juba sajandeid, see on nende traditsioon ja nad ei hakka seda muutma. Meghan on öelnud, et aktsepteerib jahipidamist, kuid talle ei meeldi seda pealt vaadata.

Meghan pole vegan ega isegi taimetoitlane, kuid talle ei meeldi liigne vägivald nii loomade kui ka lindude suhtes.