Hiljutises intervjuus selgitas, Middleton, et ikka tuleb ette olukordi, mil kuninglikud kohustused tulevad ette ning lastega tegelemine jääb teisele kohale. Just need ongi hetked, mida ta kõige rohkem kahetseb, vahendab Fox News.

"Muidugi mul on vanemlikke süümepiinu! Ma arvan, et kõigil on ja need, kes väidavad vastupidist, valetavad," tunnistas Middleton ausalt. "Isegi täna hommikul siia tulles küsisid George ja Charlotte, et miks ma neid kooli ei vii. See on pidev väljakutse," selgitas hertsoginna. "Seda kuuleb isegi emadelt, kes otseselt tööl ei käi."

Lisaks vanemlikele süümepiinadele tunnistas Middleton, et sellise vastutusega käib kaasas ka pidev kahtlemine. "Pidevalt kahtled ka enda otsustes ja hinnangutes ning see algab hetkest, mil esimene laps sünnib."

Enda vanematele ei ole Middletonil midagi ette heita. "Meil oli väga lõbus. Mul on vedanud, et mul nii tugev perekond oli. Mu vanemad olid väga lastele pühendunud ja nüüd vanemana hindan väga seda, mida nad meie heaks ohverdasid."

Nii mõndagi oma vanematelt saadud nippi kasutab Middleton ka enda laste kasvatamisel. "Ma mäletan lapsepõlvest ka kõige lihtsamaid asju, mis olid nii toredad. Näiteks jalutamas käimine aitab väga paljudest pingetest hoiduda. Üritan seda ka oma lastega. Tänapäeval on elu nii kiire, et vahel lihtsalt kasvõi vihmasel päeval kamina vaatamine tekitab head tuju."