Kate Middleton ja prints William said tuttavaks juba väga noores eas, mistõttu oli armunute suhtumine teineteise nimedesse veelgi mängulisem, vahendab Cheatsheet.

Ajal, mil paar veel koos St. Andrewsi Ülikoolis käis, kasutas Middleton oma silmarõõmu nimetamiseks eriti lõbusat väljendit. Ta kutsus printsi Big Willyks (suur Willy).

Seda nime prints kaua nautida ei saanud, sest kohe kui ta juuksed hõrenema hakkasid, oli armastaval kaasal talle hellitavalt "kiilakake" varuks.

"Kuninglikud ei ole üksteisega suhtlemisel väga osavad, seega on see viis, kuidas lähedasem olla. Hüüdnimed on viis, kuidas pinged perekonnast kõrvaldada," selgitas paari pikaaegne sõber.

"Nad on ka üldiselt veidi lapselikult lõbus perekond. Neile meeldib mänge mängida ja teineteisele totraid kinke teha. Ma arvan, et see tuleneb sellest, et avalikkuses peab väga hästi käituma."

Ka printsil oli oma naisele hellitav nimi olemas. 2006. aastal said häkkerid ligi prints Williami sõnumitele, kust selgus, et noor armunu kutsus oma kaasat Babykinsiks. Peale abielu hakkas prints oma kaasat kutsuma lühendiga DoD, mis tähendab Dolittle'i hertsoginnat.

Hilisematel aastatel on hertsog ja hertsoginna üksteist tavapärasemate nimedega kutsuma hakanud.