Väidetavalt on Meghani, Beatrice'i ja viimase õe Eugenie vahel suur vihavaen alates 2017. aasta sügisest. Nimelt teatas ameeriklanna Eugenie pulmas kuninglikule perekonnale, et ta on esmakordselt beebiootel ning väidetavalt tekitas see suurt tuska pruudile, kes tundis, et tema tähtis päev on rikutud.

Kättemaksu ihunud Beatrice tegi Meghanile sel sügisel tagasi, kui ta teatas oma kihlusest samal ajal, kui prints Harry oli oma kaasaga tähtsal Aafrika visiidil.

Nüüd on väidetavalt Meghanil võimalus teha rasedusuudisega printsessile tagasi. Nimelt pole Beatrice veel teatanud pulmakuupäeva, kuid arvatavasti leiab tähtis päev aset järgmise aasta kevadel. Kuna tegemist on viimase suure kuningliku pulmaga vähemalt 20 aastaks, siis peaksid olema kõik pilgud Beatrice'il, kuid kuuldavasti tahab Meghan teatada rasedusest kohe pärast pulmakuupäeva uudist.

"Koefitsendid, et Meghan ja Harry on beebiootel, on taas tõusnud ning kõige enam arvatakse, et nad teatavad tähtsast uudisest uue aasta alguses, kui nende puhkus saab läbi," ütles kihlveokontori Bookmakersi esindaja.

Eelmisel nädalal teatasid Sussexi hertsog ja hertsoginna, et nad lendavad jõulupühasid veetma naise kodumaale USAsse. Kuninglik paar plaanib Suurbritanniast eemal olla lausa kuus nädalat.