Ekspert Judi James märgib, et William ja Harry on aastate jooksul avalikel üritustel alati nalja visanud ning üksteise lähedale hoidnud. Kuid viimasel ajal on kombeks, et printsid saabuvad ja lahkuvad üritustelt eraldi. Isegi siis, kui mehed pole kaasa võtnud oma kaasasid.

"Printside kehakeel nädalavahetusel ei näita ainult seda, et printsid ei räägi enam üksteisega, vaid ka seda, et nende vahel olev lõhe on suurenenud," ütles James.

"Kui Harry oli vallaline, siis ta oli alati kolmandaks rattaks Kate'i ja Williamiga, kuid nüüd tundub, et vennad ei suhtle üldse. Kui Harry jõudis juba kirikusse ja tervitas inimesi, siis William saabus pärast teda ning hakkas samade inimestega suhtlema. Harry pööras ümber, puudutas oma nägu ja kõndis lihtsalt minema."

Varemgi on spekuleeritud, et suure tüli printside vahel tekitas just Harry väljavalitu Meghan. Williami noorem vend arvas, et tulevane troonipärija ei käitu tema pruudiga õiglaselt ning ei tervitanud teda perekonda, kui Harry teatas, et hakkab ameeriklannaga abielluma. Samuti on olnud probleeme Meghaniga ka Williami abikaasal Kate'il.