Kui Harry enda väljavalitu avalikkuse ette tõi, olnuks lihtne arvata, et Kate kui selles vallas juba kogenu võtab Meghani enda tiiva alla. Niisiis loodeti ka sellest avalikust ülesastumisest näha midagi sarnast. Ent tegelikkus oli täiesti vastupidine – Meghan võttis liidrirolli endale, ta oli enesekindel, väljendusrikas ning näitas end võimukana.

Kate ja Meghan ei suhelnud pea üldse, kuigi nende toolid olid sündmuse tarbeks eriti lähedale pandud. Intervjuu alguses oli näha kummalist matkimist. Nad katsusid samaaegselt juukseid, plaksutasid ning õõtsusid kehaga, ent antud puhul ei olnud algatajaks kogenud Kate, vaid hoopis Meghan oli see, kes alustas ning Kate tema käitumist jäljendas. Nimelt on liidristaatuse üks teooriatest see, et juht vahetab tihti positsiooni ning teised matkivad teda, see ju antud puhul toimiski Meghani kasuks.

Üks kurb hetk oli kahtlemata siis, kui Kate mõistis, et on enda sõbra kaotanud. Nimelt on kolmiku ühistel ülesastumistel William olnud alati tõsine ning Harry jumaldanud seda, kui saab Kate’i naerma ajada. Ka sel üritusel tegi noorem prints naljakat nägu ning Kate itsitas selle peale, kuni nägi, et grimass oli suunatud hoopis laialt naervale Meghanile. Kate läks joonelt näost ära ning pani instinktiivselt pea viltu, mis näitab kurbust.

Kui Meghan istus oma toolis avatud asendis ning vastas kõigele, mida ta kuulis, pidi Kate suure kõhu tõttu kössis istuma ning tema sõrmed näitasid närvilisust. Siiski üks kord ta ristas oma jalad Meghani suunas, mis näitab ühtsust. Kuna dünaamilise neliku hoogsaim liige oli Meghan oma kirglikkuse, väljendusrikkuse ja reageerimiskiirusega, haaras Harry lennult ning jäljendas kihlatu tempot. Kate see-eest oli hoopis rahulikum, mis näitab, et kvarteti võimuladvikus ei ole ta kõrgel kohal.

Vapustavaim moment oli aga siis, kui neilt küsiti lahkarvamuste kohta. Nende reaktsioonid olid väga ehedad ning ei üritatudki varjata, et neid pole. William ohkas teema peale ja vastas lihtsalt: “Oh, jah.” Mõlemad naised varjusid aga oma juuste taha ning nende redus polnud näha naeru. See tähendab, et eriarvamusi on ilmselgelt küllaga. Meghan pani instinktiivselt oma käe Harry peale ning kasutas väljendit, et nelik on justkui kokku lükatud, mistõttu võib oodata, et aja jooksul hakkab kismaks minema. Kate on küll situatsioonis lepitaja, kuivõrd rääkis ühisosast, ent teema ajal ei vahetanud nad Meghaniga pilke, mis tähendab, et mõlemad on tugevad karakterid, kes ei jäta enda arvamust vaka alla.

Kuigi esmapilgul võivad naised olla sarnased, on nende keha- ja suhtluskeeled täiesti erinevad. Kate on alati olnud perfektne, strateegiline ja hoolikas, Meghan aga spontaanne ja kirglik. Niisiis näitab vaid aeg, mis suunas kuningliku kvarteti suhtlus areneb.