Laupäeva õhtul banketil tehtud fotod tõestavad, et Harry ja tema hertsoginna staatusesse tõusnud pruut Meghan tunnevad end väga ebamugavalt. "See, et Harry hoiab oma kätt kõhul, näitab, et ta üritab end rahustada. Ka Meghani käed on ebameeldivas asendis," paljastab ekspert Blanca Cobb Cosmopolitanile.

Samas Williami ja tema kaasa Catherine'i fotodelt õhkub enesekindlust. "Nad nägid välja rahulikumad ja õnnelikumad kui Meghan ja Harry. Kate'il on ka palju suurem naeratus kui Meghanil," kirjeldas Cobb. Samuti on väidetavalt nende vahel tugev side, sest William puudutas oma abikaasat pidevalt.

Selgub, et paaride vahel on näha, et William ja Kate tunnevad end vabamalt, kuid Harry ja Meghan näevad välja nagu nad ei sooviks seal isegi olla. Ka varem on spekuleeritud, et tulevane kuningas William on just oma noorema venna vastu viimastel aastatel tõre olnud ning väidetavalt on tüliõunaks olnud just viimase ameeriklannast abikaasa Meghan, kes saabus nende ellu 2016. aastal. Williamile ei meeldivat uue pereliikme soov moderniseerida kuninglikku perekonda ning tema uute traditsioonide leiutamine.