Kui näitlejalt uuriti, mida tema Meghan Markle'i võimalustest arvab, siis tunnistas Costner, et prints Harry võib olla üks peamisi põhjuseid, miks hertsoginnat enam kunagi ekraanil kohata ei pruugi, vahenda Daily Mail.

"Kui sa oleks Harry, ta tundub tore tüüp, siis see on sama, miks mina ei ole näitlejannaga abielus, ma ei taha oma naist teise mehega suudlemas näha. Mina olen Harry poolel," tõi Costner oma elust võrdluse.

Peale prints Harryga kohtumist loobus Markle oma rollist Rachel Zane'ina telesarjas "Suits".

"Ma ei taha kunagi olla see inimene, kes teisi piiraks, kuid jätkamisel oleks nii paljude asjadega arvestada. Esiteks abikaasaks olemine ja siis veel kuulumine sellisesse ringkonda, mida ma isegi ei mõista - kuninglik - see on ainulaadne positsioon," lisas näitleja.

Meghan Markle ei ole ainus kuningliku pere liige, keda näitlemine huvitanud on. Costner on varasemalt tunnistanud, et ka printsess Dianat olla kinolinale kutsutud. Nimelt loodeti, et senini palavalt armastatud printsess mängiks hittfilmi "Ihukaitsja" teises osas ühte peategelastest. Kahjuks olid saatusel oma plaanid.