Mais toimunud üllatuspulmadel libistas kuningas sõrmuse sõrme oma isikliku ihukaitse ülema asetäitjale Suthida Tidjainil(40), vahendab Iltalehti. Nüüd on kuningas ka teise naise, 34aastase SineNat Wongvajirapaki avalikuks teinud.

Kuninga värskele konkubiinile anti ka auväärne ametliku armukese tiitel. SineNat on töötanud militaarõe ja piloodina. Naine on sarnaselt ametlikule abikaasale olnud ka kuninglikus ihukaitses.

Uuest konkubiinist on avalikustatud ka 46leheküljeline raamat.

67aastane kuningas on abielus olnud neli korda. Esimese naise rolli täitis sugulane, keda kõrgeausus tuntud näitlejannaga pettis. Peale esimesest naisest lahutamist abiellus ta skandaalse armukesega, kuid ka nende suhe purunes.

Kuninga kolmas abielu lõppes 2014. aastal. Kokku on härral seitse last. Kuninga ümber on levinud mitmeid kuulukaid, mis jutustavad kõrgeaususe kirjust minevikust naiste, hasartmängude ja illegaalsete tehingutega. Tais on kuninglike kriminaalset minevikku puudutavad seadused karmid, mis avaliku kriitikaga ligi 15 aasta pikkuse vanglakaristuseni võivad viia.