Hertsog ja hertsoginna olid lahkumas Londonist, kui liiklust tagasi hoidnud mootorrattur 83-aastase naise haiglasse saatis, vahendab Daily Mail.

Kuigi ei ole teada, kas Irene Mayor kukkus või sõitis mootorrattur talle otsa, siis naabrid kirjeldavad, et ümber maas lebava naise oli hulk politseisid ning üks mootorratastest lebas lähedal külili.

Kuningliku paari esindaja tõdeb, et Middleton ja prints William on tõeliselt mures ja kurvad. Kuigi William soovis kannatanut juba eile küalstada, siis tundis, et selline samm oleks liiga pealetükkiv ning Middletoni ja Williami nimel saadeti daamile hoopis lilled. Hertsogi ja hertsoginna meeskonnaliige on käinud ka kannatanu perega rääkimas ning niipea, kui Mayoril parem on, plaanivad kuninglikud teda külastada.

Paar palus end ka naise seisundiga pidevalt kursis hoida.

Tütar Fiona kinnitab, et ema olukord on tõsine. "Tal on palju vigastusi, teda hoitakse praegu lihtsalt stabiilses seisundis."

Tegu on neljanda liiklus õnnetusega vaid 7 kuu jooksul, milles mõni kuninglik kaasatud on. Politsei on juhtumid uurimisele võtnud, kuid see ei tähenda, et õnnetuses osalenud ametnik süüdi oleks.