Burrell meenutab, et ta kuulis mõni aeg enne printsessi surma teda Kensingtoni palees nutmas. "Siis ta hüüdis: "Paul, palun tule ruttu siia!". Ma jooksin trepist üles ja leidsin ta keset tuba põrandalt kägaras ning tal oli telefon kõrva ääres," mäletab ülemteener.

Kuid Diana ja tema karmi ema vestlus polnud viisakas. Burrell väidab, et Frances oli sel õhtul joonud ning ta tümitas printsessi, kes oli hiljuti olnud suhtes kahe moslemimehega: esimene neist oli südamekirurg Hasnat Khan ja teine oli Dodi Fayed, kes oli miljardäri Mohamed Al-Fayedi poeg.

Burrell mäletab Francese sõnu väga täpselt. "See sa oledki. Ma olen kasvatanud litsi, kes hoorab mööda linna moslemitest meestega," ütles Frances oma tütrele ning lisas, et Diana peaks häbi tundma.

Diana oli oma ema palunud, et ta lõpetaks selliste asjade ütlemise. "Emme, palun ära kutsu mind nii," ütles Diana ülemteeneri sõnul.

Pärast seda vahejuhtumit otsustas printess kaugeneda oma emast ning 1997. aasta augustikuus autoõnnetuses hukkunud Diana ei saanudki oma emaga enam lähedaseks. Frances lahkus siit ilmast seitse aastat pärast tütre surma.