Mis saab nimeks?

Kuninglikud vaatlejad pakuvad, et kui Harry ja Meghan otsustavad traditsiooni järgida, võib poiss saada nimeks kas Arthur, James, Philip, Edward või Albert.

Kuid Harry ja Los Angeleses sündinud Meghan võivad ka traditsioone murda ja valida lapsele hoopis ebatavalise nime.

Väärib märkimist, et kui oleks sündinud tüdruk, siis olid kõige populaarsemad nimevariandid Diana või Elizabeth, kolmandal kohal oli Alice ja neljandal Victoria.

Kus näeb beebit esimest korda?

Sussexi hertsoginna andis juba mõnda aega tagasi teada, et ta ei plaani loetud tunnid pärast sünnitust beebiga fotograafide ees poseerida, vaid eelistab esmalt seda sündmust perekonnaga tähistada.

Seega on kõige tõenäolisem, et esimene pilt Meghanist ja Harryst ilmub nende ametlikul Instagrami kontol https://www.instagram.com/sussexroyal

Kas laps saab hoidja?

Esimestel kuudel on Harryt ja Meghanit lubanud aidata viimase ema, 62aastane Doria Ragland. Meghan on andnud ka mõista, et soovib lapsele võimalikult palju aega pühendada.

Harry on olnud kõigi oma lapsehoidjatega väga lähedane, seega võib eeldada, et ka nemad palkavad usaldusväärse lapsehoidja. Seda enam, et kuninglikud kohustused on ootamas ja noorpaaril on juba mitu reisi ees.