(Peagi) endine kuninglik kõrgus ja rokksaar lindistasid koos laulu Invictuse mängude (Incvictus games jaoks Abbey Roadi stuudios, vahendab väljaanne Town & Country.

Laulja Jon Bon Jovi sõnas, et eile, vahetult enne kuninglike kohustuste lõppemist oli Harry "suurepärases tujus", kui kohtusid ikoonilises Abbey Roas stuudios lääne-Londonis, et lindistada singel Invictus mängude kooriga. laulu nimi on "Unbroken" (murdumatu - toim) ning selle kirjutas Jon Bon Jovi meestele, kes peavad teenistuse järgselt hakkama saama posttraumaatilise stressiga. Heategevuslik singel tuleb välja märtsis. Invictuse mängud toimuvad maikuus.

Kui Jon Bon Jovilt küsiti, et kuidas Harryl läheb, vastas ta: "Tal läheb väga hästi. Ta elab väga kaasa haavatud sõduritele ja nende lugudele. ta suudab ka suhestuda, kuna on ise teeninud. Sõduritele meeldib Harryga aega veeta, nad saavad olla temaga avatud ja ausad. nad rääkisid Harryga kui oma hea sõbraga, olin isegi pisut üllatunud sellest... Nad kõik ja Harry ka on justkui üks meeskond".

Ka Jon Bon Jovi enda vanemad on militaarse taustaga.