Järgmisena võttis ammu ajale jalga jäänud traditsioonide värskendamise enda kätte prints Harry abielludes mulatitarist USA näitlejannaga, kellel oli seljataga juba üks luhtunud abielu. Vaid pool sajandit tagasi oleks selline valik olnud Briti ühiskonnas ja ka kuninglikus perekonnas ennekuulmatu. Palju puitu katla alla on on lisanud ka Meghan Markle’i perekonnaliikmed, kes on naise aupaistesse roninud ja vahendeid valimata üsna hämarates toonides meediatsirkust korraldanud.

Buckinghami palee suudab üldiselt väga hästi kontrollida seda, mida ja kuidas kuninglikust perekonnast meedias räägitakse, kuid palee kontrolli alt väljas olevad Markle’i perekonnaliikmed on neile tugevat peavalu tekitanud. Allpool on valik skandaalsetest lugudest seoses Meghani perekonnaga, mida kuninglik perekond hea meelega saladuses oleks hoidnud.

Meghani ema on läbi aastate pidanud silmitsi seisma rassismiga

Prints Harry ja Meghani võimaliku suhte üle sahistati meedias juba pikemat aega, lõpuks oli mees seda sunnitud kinnitama vägagi kurval ajendil. Nimelt juba enne suhte kinnitamist hakkasid kitsarinnalised inimesed pilduma kommentaare Meghani nahavärvi kohta. Tegelikult ei olnud see Meghani jaoks esimene kord, kui tema perekonda on nahavärvi pärast kiusatud.

Ajakirjale Elle kirjutatud essees räägib Meghan enda väljakutsetest ja probleemidest läbi kogu elu, mis on seotud tema rassiga. Meghan elas lapsepõlves valgete linnaosas Los Angeleses. "Ja siis oli minu tumedanahaline ema, kellel oli kaasas heledama nahaga beebi. Temalt päriti tihti, et kus lapse ema on, eeldati, et tema on lapsehoidja," kirjutas Markle. Samuti meenutas Meghan kahetesusväärset vahejuhtumit, kui parklas tekkinud tüli käigus sõimati tema ema Doria Raglandi neegriks.

Ragland on üks vähestest Meghani perekonnaliikmetest, kes saab kuningliku perekonnaga hästi läbi. Naine valas pisaraid ka tütre pulmas, ka Harryl jätkub oma ämmale vaid kiidusõnu.

Meghani lapsepõlv oli üsna ebatavaline

Pole suur üllatus, et Meghanist sai edukas näitlejanna, kuna suur osa tema lapsepõlvest möödus erinevatel võtteplatsidel, tüdruku isa Thomas Markle töötas valgustusdirektorina televisioonis. Pisikese tüdrukuna oli ta näiteks "Tuvikeste" võtteplatsil. Meghan ütles ajakirjale Vanity Fair, et "see oli naljakas ja perversne koht, kus väike tüdruk katoliku koolivormiga üles võis kasvada."

"Mäletan mitmeid kordi, kus isa ütles, "Meg, mina aita töölisi teises toas. Need naljad on veidi liiga kanged sinu 11-aastase tüdruku silmade jaoks"," meenutas naine. Ilmselgelt oli sellisel kasvatusel oma mõju, hiljem jõudis ta ju kaamerate ette omaenda telesarjas.

Poolvenna kriminaalne minevik

Meghan on tihti oma vanematest rääkinud positiivses võtmes, kuid poolõdede ja vendade olemasolu ei maini ta pea kunagi. Kui veidi uurida, siis saab üsna kiiresti selgeks, miks Meghan seda teha ei soovi.

Naise poolvend, Thomas Markle Jr., paistab silma väga kriminaalse minevikuga. Näiteks arreteeriti Thomas 2017. aasta alguses, kuna mees otsustas kihlatuga tekkinud tüli käigus tulirelv välja võtta ja relvatoru naise poole suunata. Thomase poeg rääkis hiljem, et isa kahetseb tehtut. "Ta teab, et see on piinlik kogu perekonnale, eriti Meghanile. Tal on väga kahju ja ta vabandab kõigi ees. Ta vajab lihtsalt aega oma elu üle mõtlemiseks."

Kuid see ei olnud kahkuks viimane kord, kui tema poolvenna eraelu meedias negatiivset kajastust leidis.

Tema venna kihlatu on olnud vangis

Umbes aasta pärast poolvenna arreteerimist jõudis meediasse mehe kihlatu. Möödunud aastavahetusel läks paar alkoholiga liiale ja seekord tungis naine mehele kallale. Politseijaoskonnas tehtud foto lekkimine ja levimine meedias tegi Meghanile tugevat mainekahju, kuid asjad läksid peagi veel hullemaks. Avalikkuse ette jõudis hädaabikõne salvestis.

Pritns Charles ja Meghan Markle’i ema

Daily Mail kirjutas, et naine sõnas dispetšerile "mu mees on kuradi imelik ja ta on täis". "Ta süüdistab mind selles, et tahtsin mingi võõra mehega magada". Naine väitis samuti, et mees oli ennast ise peksnud. Kui politseipatrull sündmuskohale jõudis, siis selgus, et vigastused ei olnud kindlasti mehe enda tekitatud. Naine veetis kaks ööd arestimajas, süüdistusi talle ei esitatud.

Poolvend üritas kuninglikud pulmad tuksi keerata

Thomas Markle Jr. tegi väga ulja katse kuninglik pulm ära rikkuda, nimelt kirjutas tragi mees prints Harryle kirja. Seal mõistis ta oma poolõe hukka "printsessi" mängimise eest ja tampis, et too on hoopis c-kategooria näitlejanna. Oma kirjas kutsus ta oma poolõde "segaseks, pealiskaudseks ja edevas naiseks, kes naeruvääristab printsi ennast ja kogu kuninglikku perekonda." Mees väitis ka seda, et Meghan hülgas oma isa ja jättis ta võlgadesse.

Meghan Markle’i poolvenna kihlatu

Kuid see ei ole veel kõik. Mees oli lausa nii nahaalne, et julges kirjutada ka järgmist. "Meghan Markle ei ole ilmselgelt see naine, kellega sa peaksid abielluma. Aja möödudes hakkad sa sellest aru saama – temaga abiellumine on kõige suurem viga kuninglike pulmade ajaloos. Sa peaksid koos kuningliku perekonnaga sellele võltsile tuhkatriinuloole kriipsu peale tõmbama."

Väsimatu invaliidist ja sopaloopijast poolõde

Poolõde Thomas ei ole aga ainus pereliige, kes Meghanit kibedate sõnadega kostitanud on. Poolõde Samanta Grant (kes muutis vahetult enne kuninglikke pulmi oma nime Markle’ks) on olnud kõige suurem sopaloopija. Kui Meghan kirjutas artikli ajakirjale Time, mis rääkis menstruatsioonitsüklite mõjust vaeste riikide elanikele, asus Samantha Meghanit Twitteris sõimama.

"Mida ta siis nendele annetanud on? Raha vetsude jaoks? Sidemeid? Võimalust staariga koos pilti teha?" kisas Samantha Twitteris ja seadis küsimuse alla naise rolli heategijana. Samuti ütles Samantha, et Meghan on pealiskaudne sotsiaalne aferist, kellele meeldivad punapead ja kes tahab saada printsessiks.

Samantha väidab, et just tema on Meghanit 12 aastat kasvatanud, mitte ükski allikas ei kinnita seda väidet. Nüüd kavatseb sopaloopijast poolõde välja anda enda elulooraamatu, mille pealkiri on "Pealetükkiva printsessikese õe päevik". Viimaste kuulduste järgi soovib naine selle välja anda umbes sellel ajal, mil Meghan sünnitama peaks.

Prints Harry astus sõnavalikuga ämbrisse

Kuigi Meghani sugulased on kõik andnud märku, et läbisaamine ei ole nende perekonnas kunagi hea olnud, siis leidsid nad ikka põhjuse ühe prints Harry sõnavõtu peale solvuda. Mõnda aega pärast kihlusest teatamist veetis Meghan kuningliku perekonna seltsis talvepühad.

"Talle meeldis kõik väga. Perekond oli väga õnnelik, et Meghan ka seal oli. See oli nagu perekond, keda Meghanil ei ole kunagi olnud," ütles prints Harry meediale.

See aga ajas harja punaseks Meghani isal, kes sõnas meediale järgmist. "See oli minu jaoks veidi šokeeriv, kuna Meghanil oli imeline lapsepõlv ja suur perekond," sõnas mees ja lisas, et ta ei saanud prints Harry kommentaarist aru.

Meghan Markle’i poolvend Thomas Jr.

Poolvend tahab aidata Meghanil kriitikaga toime tulla

Võiks ju arvata, et Meghani poolvend on meedia tähelepanu üle õnnelik, kuid mees ise väidab, et ootamatu kuulsus on temale koormaks. Thomas ütles, et tema advokaadid palusid Buckinghami paleelt abi meediaga toime tulekuks, kuid mees ei saanud sellist vastust, mida oodanud oli.

"Mu advokaat rääkis Meghani advokaadiga. Siis ta saatis mulle meiliga Meghani vastuse. Ta ütles: "Need on kauged sugulased, ma ei tunne neid inimesi." See oli päris karm," rääkis mees.

"Mu advokaat soovis lihtsalt Meghanilt ja kuninglikult perekonnalt abi, et ümber lükata meedias levivaid libalugusid," tõdes Thomas. Kahjuks ei soovinud ka prints Harry oma naise poolvennale appi tulla.

Samantha tahab, et Meghan isale raha annaks

Thomas Markle kuulutas sel aastal välja pankroti, nüüd arvavad sugulased, et Meghan peaks enda isa hädast välja aitama. Meghani isa on teemal üsna vaikne olnud, kuid sõna otsustas võtta poolvend Thomas.

Meghna Markle ja Elizabeth II

Ta väidab, et Meghani isa võitis kunagi loterii, saadud raha kasutas ta selleks, et Meghan saaks käia kulukas erakoolis. "Kui Meg Harryga abiellus, siis see on nagu lotovõit elus. Kuid meie isa võitis päris loto ja see aitas meid kõiki," rääkis mees. "Selle raha eest sai Meg käia parimatest koolides ja trennides."

Samantha Grant oli aga palju kindlasõnalisem. "Ausalt, tema ühe nädalavahetuse kulutused oleksid meie isale juba suureks abiks. Kuis sa saad lubada 75 000 dollarit maksva kleidi, siis peaks sa leidma selle raha ka enda isa jaoks."