1. Initsiaalidega sussid

Sind teeb aristokraadiks, kui su sussidel on initsiaalid. Aristokraadid lasevad ligi 300 naela eest kujundada enda sussidele perekonnavapi. Kõrge staatusega inimesed võtavad oma sussid külla kaasa, sest sokkis käimine ei kuulu aristokraatide kombevaramusse.

2. Unusta abielusõrmused

Tõeliselt nooblid mehed ei kanna kunagi edeva väljanägemisega abielusõrmust — Prints William, prints Philip ja David Cameron vähemalt mitte. Need aristokraadid, kes sõrmuse kandmise kasuks otsustavad, valivad siiski väga tagasihoidliku kuldse sõrmuse. Aristokraatide seas on arvamus, et ehete kandmine on pigem naiste jaoks ning sõjategevuses võivad metallehted ette jääda.

3. Sõrmus on osa perekonnatraditsioonist

Siniverelisi eristab lihtrahvast hoopis sõrmus, mis kannab perekonna traditsioonilist logo. Kuigi viimasel ajal on säärased sõrmused pigem haruldus, sest nooblid härrad ei tunne enam vajadust näidata oma siniverelisust.

4. Itaaliast pärit vannipallid

Vanades lossides on tihtipeale külm ning sooja saamiseks poevad suursugused inimesed lõõgastumiseks sooja vanni. Lihtsamad inimesed käivad aristokraatide silmis vanni asemel hoopis duši all. Aristokraatide lõõgastumise lisaväärtus on luksuslikud vannimullid, mis pärinevad Itaaliast. 500 grammi seebi eest käivad nad välja 74 naela.

5. Unusta rätikud, kasuta valgest linasest väikest rätti

Kuigi linarätt ei ole nii kasutussõbralik kui üldiselt kasutatav rätik, siis on aristokraadie jaoks linarätiku eelis see, et neil on vähem baktereid. Kätekuivatamine näeb lisaks välja viisakam ja kenam. Linarätikud võtavad vähem ruumi ja näevad kokkuvolditult rikkamad välja kui puuvillast rätikud.

6. Hommikueineks söö viie minuti muna

Hertsogite lemmikroaks on muna, soositud on viis minutit keenud muna. Munast saab kätte vajaliku valgukoguse ja vitamiinid. Selle reegli erand on kuninganna, kes pidavat hommikuks sööma hommikuhelbeid, mida ta hoiab Tupperware karbis.

7. Joo roosat džinntoonikut

Kui tahad juua nagu kuningas, siis joo šampanjat, veini või džinni. Aristokraatide lemmikkokteiliks on džinntoonik, millele annab roosat tooni Angostura bitter.

8. Suitsetamine on soositud

Kui sa tahad elada tõelist kuninglikult, siis pane võimalikult paljudesse tubadesse tuhatoosid. Ebaviisakaks peetakse seda, kui teed avalikult kommentaari, et suitsetamine on ebatervislik. Kõik aristokraadid on kursis suitsetamise ebatervislikkusega, seega unusta teiste noomimine ja lase kaaslastel rahus suitsetada.

9. Lillemustrilised seinad ja koridorid

Kui hakkad valima tapeeti, siis tee kindlaks, et kasutad võimalikult palju lillemustreid. Hertsogite ja hertsoginnade kodudes on esikohal looduslikud toonid, sest need kannavad endas traditsioonilisi väärtusi.

10. Küünlad väljendavad edukust ja raha

Enne elektri leiutamist olid lossides valguseallikateks küünlad. Nüüd näitavad jõukust aga suured lühtrid. Traditsioon on aga säilinud: mida enam küünlaid, seda parem.

11. Mida suurem veinipokaal, seda kõrgemaklassiline elamine

Traditsiooni järgi näitab veiniklaasi suurus pere jõukust. Lisaks maitseb Chardonnay ja Merlot’ vein rikkalikumalt, kui kasutada suuremaid pokaale.

12. Kõrgklassinaised ei kanna meiki

Päeval ei ole soositud kanda meiki, kui tahad välja näha nagu aristokraatlik leedi. Õhtul on make-up lubatud.

13. Saia söö ilma servata

David Cameron sööb võileibu saiaga, millelt on ääred ära lõigatud. Kui tahad matkida aristokraatide stiili, siis proovi sama ja anna teada, kas sinu võileib maitses rikkalikumalt kui varem.