Meghan on nimelt “poole kohaga vegan” ning erinevates intervjuudes on ta selle üle ka ohtralt nalja visanud. Nimelt — kui Meghanil on käsil filmimisperiood, siis proovib ta äärmiselt teadlikult toituda, vabal ajal aga patustab. “Ma proovin nädala sees olla vegan ja nädalavahetustel lubada endale midagi enamat,” on ta oma toitumist kirjeldanud. Paksuks minemist Meghan kartma ei pea, kuna ta naudib väga trenni tegemist, mistõttu tunnebki, et ei pea ennast toiduga liialt piirama. “Ma ei pea dieeti, vaid järgin tervislikku eluviisi,” on ta öelnud. Kuigi pole päris selge, mis on siis need toidud, mis Meghan oma “mitte-vegan” päevadel sööb, on ta tunnistanud üles mõned ebatervislikud lemmikud — näiteks friikartulid, pasta ja punase veini.

Mida siis veganid tema menüü kohta ütlevad? Lühidalt, ise nad niimoodi küll ei toituks. “Megani menüü on taimse poole kalduv, ent kindlasti mitte vegan, ta jälgib hoopis paindlikku dieeti (ingl k “flexitarian diet”),” kommenteeris toitumisteadlane ja toidukirjanik Julieanna Hever. “Vegani toidusedel ei tohi sisaldada liha, piimatooteid, mune ja mett. Need ei ole tõelised veganid, kes lubavad endale aeg-ajalt menüüst kõrvale kaldumist,” sõnas teine toitumisteadlane Sharon Palmer.

Mõlema eksperdi sõnul koguvad sellised vahepealsed variandid üha enam populaarsust, mida ei saa ka hukka mõista. “Igasugune veganluse poole kalduvate toitumisharjumuste kujundamine on kasulik nii inimesele endale kui keskkonnale. Inimese tervis, kes vähendab liha ja loomsete saaduste tarbimist ning sööb selle asemel rohkem ube, läätsi, tofut, kaera, kinoad, marju, rohelist, mandleid, linaseemneid ja muud säärast, on tunduvalt parem.”