Nimelt nõuab ameeriklanna, et tema lapse üle kannaks Inglismaal hoolt tema rahvuskaaslane. Kui tavaliselt on siniverelised otsinud hooldajat Norlandi kolledži lõpetanute hulgast, siis tundub, et see on järjekordne traditsioon, mille peale Meghan ja Harry sülitavad.

"Meghan ütles agentuurile, kes neile lapsehoidjat otsib, et ta eelistab ameeriklasi ning ta soovib, et uus inimene ei tunduks tööline, vaid ta oleks nagu perekonnaliige," ütles allikas Daily Starile.

"Rahvus on väga oluline talle, sest Meghan on väga uhke oma juurte üle. Samuti ei oleks neil midagi selle vastu, kui lapsehoidja oleks hoopis meessoost," lisati.

Kuigi elukoht ning auto ja arvatavasti ka toidlustus on Sussexite poolt, siis on palganumber vaatamata sellele siiski päris suur. "Lapsehoidja hakkab teenima kuni 70 000 naela aastas, see oleneb tema kogemustest."

Intervjuud viib läbi kuninglik paar isiklikult. Kuid Meghani poolõde Samantha väidab, et põikpäine Meghan ei hakka lapsehoidjaga arvatavasti oma iseloomu tõttu läbi saama.