Ilmselt ajendas kuningakoda uudist teatavaks tegema asjaolu, et värskelt Austraaliasse sabaunud Meghan jäi kaamerate ette kahtlusi äratavalt lohvakais rõivais ning püüdlikult mapikesega kõhtu varjates, mis senistele spekulatsioonidele hoogu veelgi andis.

Beebikõlakad on ringlenud juba pikemat aega. Alles septembris jäi kaunitar jäi pildile pidulikul Westminsteris korraldatud galal moedisainer Jason Wu potisinises kleidis, mida täiendasid imekaunid Aquazzura kristallkontsaga kingad. Kallitest moeaksessuaaridest enam tähelepanu köitis aga rõivastuse kentsakas lõige, mis tekitas hertsoginna puusapiirkonda volangidest polstri, mis mõne nurga alt suisa beebikõhuna paistis.

Lisaks märkasid kuninglikud eksperdid, et Markle varjas terve õhtu vältel on alakõhtu musta käekotikesega — täpselt nii on käitunud hertsoginna Catherine kõigi oma seniste lapseootuste puhul. Kõnekaks faktiks on ka see, et viimasel ajal on Markle’i juuksed omandanud karmima ilme — üks märk sellest, et mürgisest keemilisest sirgendamisest on rasestumise eesmärgil ning tulevase beebi ootuses loobutud.

Harry ja 37-aastane Kanada näitleja Meghan Markle kohtusid Torontos, kus prints käis sõjaveteranide spordivõistlust promomas. Markle on mänginud väiksemaid osi Ameerika telesarjades, neist tuntum on krimisari "CSI". Lisaks tööle meeldib talle tegeleda ka heategevusega, mis printsi kaasale igati sobilikuks hobiks.

Varem oma suhet kiivalt varjanud paar oli mullu septembri lõpus esimest koos avalikkuse ees Kanadas toimunud prints Harry loodud spordiüritusel, kus võtavad üksteisega mõõtu lahingutes viga saanud endised sõdurid. Briti kuningakoda teatas paari kihlusest 27. novembril 2017.

Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid tänavu 19. mail. Paar sai abieluranda sõudmisega seoses endale ka uuteks tiitliteks Sussexi hertsog ja hertsoginna. Järgmist sellise kaliibriga pulma on oodata alles siis, kui abielluma hakkab Williami ja Kate’i vanim võsuke, praegu 4-aastane prints George.

Pulmakülaliste seas olid näiteks tuntud telenägu Oprah Winfrey, laulja James Blunt, Cambridge hertsoginna Catherine'i ema Caroline Middleton, näitleja George Clooney koos abikaasa Amaliga, telestaar James Corden, staartennisist Serena Williams, Meghani kolleegid seriaalist "Pintsaklipslased", Harry endised pruudid Cressida Bonas ja Chelsy Davy, perekond Beckhamid, Sir Elton John ja paljud-paljud teised.