Kuid uues autobiograafias "Harry: Conversations with the Prince" kirjutab kuninglik ekspert Anegla Levin, et tegelikuses on Harry isa ja tema monarhist vanaema väga mures ning loomulikult peitub tüliõun Harry abikaasas Meghanis.

Kuigi pärast suitsetamise maha jätmist ja joogaga tegelemist on Harry muutunud palju tervislikumaks, siis kardavad tema lähisugulased, et prints surub liialt alla oma tõelist olemust selleks, et meeldida oma endisest Hollywoodi näitlejatarist kaasale.

"Mitmel korral on Harry tundunud nagu iseenda vari: õnnetu, pinges, pahur ja isegi mitte nii maskuliinne. On raske täpselt arvata, miks see nii on, kuid arvatavasti on kõik muutused, mida Meghan on julgustanud teda enda omaks võtma, on pannud teda tundma mitte iseendana," kirjutab autor raamatus.

Samuti on kuningannale ja printsile jäänud silma, et Harry pole ka enam nii aktiivne oma kuninglikul tööpostil. 2018. aastal võttis ta enda kanda vaid 193 kuninglikku kohustust ja kohtumist. See on väga väike koormus võrreldes tema isa Charlesiga, kellel kogunes sarnaseid kohtumisi lausa 507.

"Ta on emotsionaalselt haavatav ning tal pole mingit soovi astuda vastu oma karismaatilisele ja ekstreemselt sihikindlale abikaasale. Mulle on öelnud allikas, et nii kuninganna kui ka prints Charles on väga mures tema pärast," seisab raamatus.