Mainekas pesufirma oli kuningliku perekonna ametlik varustaja lausa 57 aastat, kuid kaotas oma tiitli pärast firma omaniku June Kentoni kirjutatud raamatu avaldamist.

82-aastane ärinaine on maailmas tuntud selle poolest, et muutis Rigby & Pelleri brändi maailmakuulsaks. Oma autobiograafias "Torm D-korvis" kirjutab naine detailselt sellest, kuidas näiteks kuningannale, printsess Dianale ja printsess Margaretile pesu selga prooviti.

"See on äärmiselt kurb, et neile see ei meeldinud ja mul on raske seda aktsepteerida. See on kohutav ja ma olen šokis. Raamatu kirjutamise ajal ma ei mõelnud kordagi, et see võiks kedagi pahandada. Mu firmal on kuninglik tiitel olnud nõnda kaua, ma ei kujutanud midagi sellist kunagi ette," rääkis naine pärast juhtunut.

Kenton sai kuningakojalt eelmisel aastal kirja, milles teatati, et firma jääb kuninglikust tiitlist naise kirjutatud autobiograafia tõttu ilma. Raamatus kirjutas ärinaine, kuidas poolpaljale kuningannale pesu selga prooviti. Samuti mainiti, et Elizabethi armastatud koerad olid tihti kohal. Naine mainis raamatus ka printsess Dianat.

Kenton ostis koos abikaasaga Rigby & Pelleri 20 000 naela eest 1982. aastal. 29 aastat hiljem müüs naine oma osaluse 8 miljoni naela eest maha. Naine jäi aga firma juhatusse ja käis endiselt Buckinghami palees kuningannale rinnahoidjaid selga sobitamas.

"Ma ei ole oma klientidega kunagi midagi isiklikku arutanud ja raamatus ei ole mitte midagi nurjatut. See on fakt, et ma töötasin koos kuningannaga, kuidas ma oleks saanud oma autobiograafias selle mainimata jätta? Ma olen oma elu lõpusirgel, 82-aastane, nüüd on nagu on, ma ei saa enam midagi teha," tõdes Kenton.

Firmale on antud aega, et eemadada kuninglik vapp oma firma toodetelt ja materjalidelt. Õigus seda kasutada antakse firmadele, kes on varustanud kuningannat ja tema abikaasat või prints Charlesi pikema aja jooksul.