Prints Andrew on alati olnud oma ema kuninganna Elizabeth II lemmiklaps. See peegeldub ka kuningliku pere ametlikes seisukohtades prints Andrew hulgaliste skandaalide keskel, vahendab Thedailybeast.

Hiljutises BBC intervjuus heitis prints Andrew valgust süüdistustele, et mees on astunud suguühtesse alaealise seksiorjaga Jeffrey Epsteini vahendusel. Väga suur osa avalikkusest on nimetanud printsi antud intervjuud valelikuks.

Ka pärast katastroofilist intervjuud on kuningliku perekonna allikas ajalehele öelnud: "Tema kõrgeaususel on täielik toetus Kuninganna ning teiste pereliikmete poolt, kes usuvad, et prints Andrew on näitanud jõudu ning rääkinud tõde enda tehtud vigade kohta. Pole küsimustki, et prints Andrew'i kohustused jäävad samaks. Ta soovib oma tööga jätkata. Ta on rääkinud tõde detailideni."

Päev pärast intervjuud kõneles prints Andrew oma emaga pühapäevases kirikuteenistuses ning kirjeldas oma seal intervjuud suure eduna. Kuninganna Elizabeth II on kõikide süüdistuste keskel näidanud välja vaid ükskõiksust.

Üks inimene, kelle jaoks intervjuu võis tulla halva uudisena, on Andrew'i vend ja põline vaenlane, troonipärija prints Charles. Esmaspäeval alustas Charles Uus-Meremaal kuningliku tuuri, mis jääb nüüd skandaalide varju.

"Charles'i kadedus on tuntud," kirjeldab üks kuningliku perekonna sõber. "Ma ei suuda ette kujutada, kui vihane Charles selle kõige üle on."

"Charles ei soovi pärida krooni, mille maine on saanud tugevalt kahjustada aina uute skandaalide tõttu," kirjeldab kuninglik kirjutaja Christopher Andersen. "Kui ta on kuningas, siis hakkab ta kindlasti Andrew'le vastu ning eemaldab tema tiitlilt paljud kohustused ja privileegid ning asetab oma venna nii-öelda kuninglikku kodusesse aresti. Kuigi ka kirjeldatud elu sisaldab rohkelt luksust ning rikkust, siis Charles III võimu ajal saab Andrew'i vabadus olema oluliselt piiratud."

Prints Andrew alandused ei tooks Charles'ile sugugi rahuldust, sest väljalõigatud kuningliku pere liikmed on alati kujutanud endast ohtu.